reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A jeszcze o suwaczki pytałaś Joooaaa1. Na górze naszych zazwyczaj widnieje nazwa strony i tam znajdziesz sposób ich zrobienia dla siebie. Potem trzeba tylko odpowiednio wpisać go w swoim profilu na forum i działa.
Myszorka, Ty masz w suwaczku ilość tygodni DO rozwiązania, więc chyba wszystko ok:tak:

reklama
Dzieki za szybką odpowiedz. Ja jestem z okolic Kalisza i mam 21 latek bede młodą mamusią i baardzo szczęśliwą

Ja też jestem dosyć młoda, w grudniu skończę 23 lata... :) Termin mam na 20 stycznia. I jeszcze mężata nie jestem, ale się to we wrześniu zmieni :pPPP
Anja78: fajnie Ci, też bym się na jakiś koncert przeszła... :)
Póki co, jedziemy z narzeczonym na wakacje, Słowacja, Czechy =) Jejku, jak ja się cieszę, siedzenie w domu już mnie wykańcza... :)

Agnie na koncercie bylo super, Rod dal niezlego czadu! na wakacje tez jade ale na poczatku wrzesnia, niestety ukochana Azja odpada:no:z wiadomych przyczyn,
ale 10dni pojezdzimy po Wloszech:-)
Widze, ze duzo mlodych laseczek na BB, ja w styczniu koncze 30lat

Cześć dziewczęta i maleństwa.
Wczoraj sie nie odzywałam bo byłam u gina i spędziłam tam pół dnia ze względu na spore opóźnienie :-(
USG wykazało przezierność fałdu karkowy 1,3 i kość nosową widoczną, jestem super szczęśliwa:-):-):-):-):-). I moje maleństwo tak jak dzidzi strasznie było ruchliwa-badanie trwało a chyba z 5 minut. No i nie uwierzycie mi, ale to prawda. moje maleństwo wczoraj się do mnie uśmiechało. Jak boga kocham!!. Lekarz miał usg z jakimiś opcjami powiększania i pokazywania każdej części osobno, no nie wiem jakiś pewnie bajer. Ale jak pokazał główkę przodem do mnie to sie usta wygięły jak do uśmiechu
Anja koncert był super, ale ja oglądałam na szklanym ekranie;-)
Witam nowe przybyłe mamy
joooaaa1 a tez mam termin na 28 styczeń, ale u mnie to już 13 tydzień i bodajże 5 dzień. Dobrze ci lekarz wyliczył termin? i nie przejmuj się , czy urodzi sie w styczniu czy w lutym. Najważniejsze żeby sie w grudniu nie urodziła, a tak naprawdę to żeby było zdrowiutkie.
a , ja jestem 25-latką, mężatką od ponad 3 lat, a maleństwo cudem:-):-)- cudem nam sie udału drogą naturalną-tak powiedział lekarz i sam nie może w to uwierzyć.
Ale lekarz mnie rozbawił. zapytałam o kontakty intymne, on na to że można ale bez fantazji ułańskich.:-D:-D:-D:-D

Joaaaa1 oszczedzaj sily... to moje zdanie, wiadomo, ze trzeba byc aktywnym, ale bez przesady 15 kg to bardzo duzo....

Zapomniałam napisać o rozmiarach mojego maleństwa.
Obawiam się , że nie jest takie małe.Wczoraj mierzyło 7,9 cm.:szok: Jak to sie ma do prawie 14 tygodnia? ktoś może wie? lekarz powiedział , że w normie.

Sylak wszystko jest w normie:-) niczym sie nie martw:-) ale Wam dobrze jedziecie na urlop,aja juz po..... mysle, ze jak pojde na L4 to pojade sobie do znajomych moich rodzicow w Pieniny spedzilam tam kazde wakacje od 4 roku zycia... stamtad jest blisko na Slowacje....
ja jestem z Wadowic- Papieskiego miasta....

reklama
Do góry