Prze pójściem spać, już w łóżeczku zawsze się godzimy, nie potrafie zasnąć jak coś jest między nami nie tak.A tak wogóle to moje kochanie cierpliwie znosi moje ciążowe humorki, nie mam ich tak często ale jak juz są to ogromne
reklama
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
ale sie rozpisałyście dziewczęta.........
było co czytać
pandorax dzięki za zauważenie już myślałam ze coś nie tak wprowadziłam
byłam dzis na USG widziałam moje maleństwo......jakies nerwoe i niespokojne było albo machało do mnie rączką?????
wyszło mi wg usg 19tydz 5 dzień co mi sie kompletnie nie zgadza za pierwszym uesem było idealnie w moje obliczenia( ach bo nie pochwaliłam sie tak sie naczytałam o planowaniu płci ze tez tak zarobiłam NIBY NA CHŁOPCA i udało sie za pierwszym razem zaciążyć;-)))) a z KORNELKA pół roku czekania robienia testów i ... jak sobie odpuściliśmy to sie stało), takze chyba no nie WIEM kiedy TO sie stało ale pal pies moze będzie wieksze???? ale co za tym 19 tyg idzie TERMIN PORODU WYLICZYłA MI MASZYNA NA 29-12-2007!!!!! mam OGROMNĄ nadzieje ze sie MYLI albo jakiś korek?????? KURCZE WIEM ZE TO MOZE WYDA SIE DZIWNE ALE CHOLERNIE SIE BOJE ZE URODZE W GRUDNIU nie chcę
nie umiem sobie wycytać ile mierzy ale waży 293,8 grama!!!!!
juz sie nie moge doczekać pierwszych ruchów
było co czytać
pandorax dzięki za zauważenie już myślałam ze coś nie tak wprowadziłam
byłam dzis na USG widziałam moje maleństwo......jakies nerwoe i niespokojne było albo machało do mnie rączką?????
wyszło mi wg usg 19tydz 5 dzień co mi sie kompletnie nie zgadza za pierwszym uesem było idealnie w moje obliczenia( ach bo nie pochwaliłam sie tak sie naczytałam o planowaniu płci ze tez tak zarobiłam NIBY NA CHŁOPCA i udało sie za pierwszym razem zaciążyć;-)))) a z KORNELKA pół roku czekania robienia testów i ... jak sobie odpuściliśmy to sie stało), takze chyba no nie WIEM kiedy TO sie stało ale pal pies moze będzie wieksze???? ale co za tym 19 tyg idzie TERMIN PORODU WYLICZYłA MI MASZYNA NA 29-12-2007!!!!! mam OGROMNĄ nadzieje ze sie MYLI albo jakiś korek?????? KURCZE WIEM ZE TO MOZE WYDA SIE DZIWNE ALE CHOLERNIE SIE BOJE ZE URODZE W GRUDNIU nie chcę
nie umiem sobie wycytać ile mierzy ale waży 293,8 grama!!!!!
juz sie nie moge doczekać pierwszych ruchów
ahh te humorki. ciekawe czemu mnie ominely? moze dlatego ze kiedys tesciowa powiedziala ze jest pewna ze w ciazy nie dam w kosc jej synkowi. moze to mnie jakos psychicznie zmowbilizowalo ze mnie uwaza za dobra osobke
moze sobie wmowilam ze chce meza zaskoczyc i zachowywac sie naodwort niz w tym odmiennym stanie sie kobiety zachowuja? moze to wiecej kwestia psychiki niz hormonow? sama nie wiem
moze sobie wmowilam ze chce meza zaskoczyc i zachowywac sie naodwort niz w tym odmiennym stanie sie kobiety zachowuja? moze to wiecej kwestia psychiki niz hormonow? sama nie wiem
sylka_k
mama styczniowa 2008
mnie się tylko czasami do płaczu zbiera, ale tylko wtedy jak na prawdę coś mnie wkurzy.
Ale tak normalnie to ja mam przyjazne usposobienie i w ciąży niewiele się zmieniło. Nawet częciej się umsiecham, bo jestem bardzo szczęśliwa i nie moge sie doczekac mojej dzidzi.
Dobranoc szczęśliwym mamom i dzidziom
Ale tak normalnie to ja mam przyjazne usposobienie i w ciąży niewiele się zmieniło. Nawet częciej się umsiecham, bo jestem bardzo szczęśliwa i nie moge sie doczekac mojej dzidzi.
Dobranoc szczęśliwym mamom i dzidziom
A
aOLA
Gość
Jobo cieszę się że u Was wszystko ok:-)
Myszorka ja rodziłam Piotrusia 5grudnia Nie sądziłam że uda mi się za pierwszym razem zaciążyć a tu taka niespodzianka Wiadomo ze lepiej jak dzidziś się rodzi na początku roku ale na to nie mamy wpływu Jedynie na pocieszenie mogę Ci napisać że lepiej że masz termin po wigilii bo chociaż sobie pojesz Ja jadłam rybe na parze i pierogi z serem.........
Myszorka ja rodziłam Piotrusia 5grudnia Nie sądziłam że uda mi się za pierwszym razem zaciążyć a tu taka niespodzianka Wiadomo ze lepiej jak dzidziś się rodzi na początku roku ale na to nie mamy wpływu Jedynie na pocieszenie mogę Ci napisać że lepiej że masz termin po wigilii bo chociaż sobie pojesz Ja jadłam rybe na parze i pierogi z serem.........
sylka_k
mama styczniowa 2008
Jobo ja się dopatrzyłam główki oczka i uszka, no może mały śmieszek:-).
Tez bym chciała wstawić usg ale niestety nie mam skanera, ale zapewniam was że wszystko widać: główkę, nóżki, rączki,paluszki, kręgosłupik, żeberka, a nawet kości miednicy tylko takie są malutkie:-):-):-):-):-):-)
aOla współczuję:-(. rzeczywiście słabo nie móc jeść tych świątecznych pyszności
miejmy nadzieję, że nam się to nie przydarzy
Tez bym chciała wstawić usg ale niestety nie mam skanera, ale zapewniam was że wszystko widać: główkę, nóżki, rączki,paluszki, kręgosłupik, żeberka, a nawet kości miednicy tylko takie są malutkie:-):-):-):-):-):-)
aOla współczuję:-(. rzeczywiście słabo nie móc jeść tych świątecznych pyszności
miejmy nadzieję, że nam się to nie przydarzy
Myszorka, z tym usg to mi ostatnio Pani ginekolog wytłumaczyła, że dzidzia rośnie różnie w każdej ciąży. Może na poczatku szybciej a później wolniej albo odwrotnie, więc wiek z usg to tylko etap rozwoju dzidzi. Bo moja też wdg usg była tydzień starsza
A dlaczego gorzej rodzić na koniec roku?:dull:
A dlaczego gorzej rodzić na koniec roku?:dull:
Cześć Wszystkim!:-)
NIe było mnie tu 2 tygodnie i muszę trochę nadrobić w czytaniu.
Wróciła z pięknego Paryża, było super:-)!
Jedynie jazda samochodem była męcząca.
Trochę się martwię, ponieważ nie czuję jeszcze ruchów malleństwa!!!!
buźka
NIe było mnie tu 2 tygodnie i muszę trochę nadrobić w czytaniu.
Wróciła z pięknego Paryża, było super:-)!
Jedynie jazda samochodem była męcząca.
Trochę się martwię, ponieważ nie czuję jeszcze ruchów malleństwa!!!!
buźka
reklama