reklama
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
afa- a co do Patrykow, to wszystkie co znam sa bardzo nie znosne...
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Ja mam jeszcze to szczęście że szefuje u siebie w pracy, fajnie jest właścicielem -ale tylko wtedy kiedy te obowiazki mozna przezucic na kgos innego- np partnera Dzisiaj nie dałam rady bachnęłam sie do biura na 2 godzinki słonko tak fajnie świeciło.
Ja też nie mam nic brzucha wszyscy sie dziwią ze to 13 tydz a mi nic nie odstaje hihi, ostatnio nawet pani ginekolog powiedziala ze jak nie przytyje do nastepnego spotkania to mnie zstawia nas dożywianiu w szpitalu- tak jasne, nie dam sie!!!! tylko ze musze jajka i miesko wcinac pozdrawiam wszystkie mamuski:*
Ja też nie mam nic brzucha wszyscy sie dziwią ze to 13 tydz a mi nic nie odstaje hihi, ostatnio nawet pani ginekolog powiedziala ze jak nie przytyje do nastepnego spotkania to mnie zstawia nas dożywianiu w szpitalu- tak jasne, nie dam sie!!!! tylko ze musze jajka i miesko wcinac pozdrawiam wszystkie mamuski:*
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Ja za tydzien wyjezdzam nad polskie morze do mielna ojj ale sobie wypoczne mm Mam pytanko czy któras tez tak bardzo sie znęca nad swoim partnerem? wszystko Wam nie pasuje, czesto płaczecie, musicie miec wszystko po swojemu zrobione,.Moj facet nawet nie wie chyba nawet jak zaczac rozmowe bo wszystko mnie wkorza, i zaczynam dopatrywac sie ze robi sie tez nerwowy, ale co ja zrobie ze te hormony tak wariują!!
u nas na poczatku bylo
-czyli jak pies z kotem ale szybko doszlismy do porozumienia. mysle ze to po prostu byla kwestia czasu i dostosowania sie do nowej sytuacji. moj misio jest
kochany. raczej sie nie klocimy. zauwazylismy jedynie u mnie zmiane w zachowaniu-mianowicie zrobilam sie niezwykle powazna. dawniej sie mozna bylo ze mna posmiac na wszystkie tematy i zartowac ze wszystkiego -teraz ( jak sama zreszta zauwazylam) wszystko biore na powaznie
Ale Wam zazdroszczę tych wakacji:-(. Może jak ja wreszcie skończę swoją pracę, to też uda mi sie poodpoczywać.
Witam nową mamusię z Łodzi w UK
Też mnie czeka mały remoncik, ale wydaje mi się że praca fizyczna - oczywiście w ramach możliwości - będzie dla mnie wypoczynkiem. Bo to będzie oczywiście pokoik dla Maluszka:-)
Buziaki, ja już trochę odpadam, przynajmniej od kompa. Słodkich snów Mamusiom i Maluchom
Witam nową mamusię z Łodzi w UK
Też mnie czeka mały remoncik, ale wydaje mi się że praca fizyczna - oczywiście w ramach możliwości - będzie dla mnie wypoczynkiem. Bo to będzie oczywiście pokoik dla Maluszka:-)
Buziaki, ja już trochę odpadam, przynajmniej od kompa. Słodkich snów Mamusiom i Maluchom
reklama
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Esti23, ojjj to przemilcz i odwróc sie tyłkiem jak pojdziecie spac hihih ja ta k robie a w nocy sie przytulam bo mi przechodzi. My dzisiaj z adasiem znowu zaszalelismy pojezdzilismy motorem, boje sie ze mi to na zle wyjdzie ale ja to uwielbiam... dobranoc