reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
509.gif
Dzidzia ciesze sie ze sa jakies postepy na drodze do porozumienia. malymi kroczkami do celu.............

Ja mam jeszcze to szczęście że szefuje u siebie w pracy, fajnie jest właścicielem -ale tylko wtedy kiedy te obowiazki mozna przezucic na kgos innego- np partnera:) Dzisiaj nie dałam rady bachnęłam sie do biura na 2 godzinki słonko tak fajnie świeciło.
Ja też nie mam nic brzucha wszyscy sie dziwią ze to 13 tydz a mi nic nie odstaje hihi, ostatnio nawet pani ginekolog powiedziala ze jak nie przytyje do nastepnego spotkania to mnie zstawia nas dożywianiu w szpitalu- tak jasne, nie dam sie!!!! tylko ze musze jajka i miesko wcinac:) pozdrawiam wszystkie mamuski:*

Ja za tydzien wyjezdzam nad polskie morze do mielna ojj ale sobie wypoczne:) mm Mam pytanko czy któras tez tak bardzo sie znęca nad swoim partnerem? wszystko Wam nie pasuje, czesto płaczecie, musicie miec wszystko po swojemu zrobione,.Moj facet nawet nie wie chyba nawet jak zaczac rozmowe bo wszystko mnie wkorza, i zaczynam dopatrywac sie ze robi sie tez nerwowy, ale co ja zrobie ze te hormony tak wariują!!:sorry:

u nas na poczatku bylo
561.gif
-czyli jak pies z kotem ale szybko doszlismy do porozumienia. mysle ze to po prostu byla kwestia czasu i dostosowania sie do nowej sytuacji. moj misio jest
588.gif
kochany. raczej sie nie klocimy. zauwazylismy jedynie u mnie zmiane w zachowaniu-mianowicie zrobilam sie niezwykle powazna. dawniej sie mozna bylo ze mna posmiac na wszystkie tematy i zartowac ze wszystkiego -teraz ( jak sama zreszta zauwazylam) wszystko biore na powaznie

Ale Wam zazdroszczę tych wakacji:-(. Może jak ja wreszcie skończę swoją pracę, to też uda mi sie poodpoczywać.
Witam nową mamusię z Łodzi w UK:blink:
Też mnie czeka mały remoncik, ale wydaje mi się że praca fizyczna - oczywiście w ramach możliwości - będzie dla mnie wypoczynkiem. Bo to będzie oczywiście pokoik dla Maluszka:-)
Buziaki, ja już trochę odpadam, przynajmniej od kompa. Słodkich snów Mamusiom i Maluchom:-D

reklama
Esti23, ojjj to przemilcz i odwróc sie tyłkiem jak pojdziecie spac hihih ja ta k robie a w nocy sie przytulam bo mi przechodzi. My dzisiaj z adasiem znowu zaszalelismy pojezdzilismy motorem, boje sie ze mi to na zle wyjdzie ale ja to uwielbiam... dobranoc

Do góry