reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
aOla-to fajowo ze masz z nami kontakt!
szkoda ze Donia nie ma neta u mezunia -ojjj bedzie miala co nadrobic w czytaniu:-p

Cześć. Właśnie wkleiłam zdjęcie swojego brzucha do galerii brzuszków. Zobaczcie jak mnie wybuliło:szok:. A to dopiero 16 tydz. i do tego zdjęcie z dzisiejszego ranka (a wieczorem jest jeszcze lepszy) ciekawe co będzie dalej:-D

Jobo100 ja też mam troszkę większy brzuszek wieczorem, bo normalnie to nic mi nie widać.:-(
A te zdjecia na galerii brzuszków robiłam późnym wieczorem, żeby chociaż móc sie czymś pochwalić:zawstydzona/y:
witamy aOLA!!!!:-):-)

Witam:tak:.U nas wszystko ok:-D.Pewnie można sie kąpać, ale lepiej unkać b.zimnej wody zwłaszcza jak sie leżało na słonku i organizm sie nagrzał.Dobranoc:rofl2:

czesc

ale tu fajna pogoda Ciepło ale nie gorąco w sam raz:-)
miałam dzis pobuszować po sklepach ale mąż zapomniał zostawić mi kluczy i musze siedziec w domu.....Dobrze ze tu jest podwórko to chociaż tam posiedzimy

Oj jak masz fajnie Ola, mozesz poszalec bo wszedzie sa przeceny, wszedzie oprocz PL:wściekła/y:no ale ja sobie odbije we Wloszech,

u mnie deszczowo i chłodno. Fajna odmiana po tych upałach:tak:.
dzisiaj przytyłam pół kilo, nie wiem jakim cudem. Czuję że mi sie boczki odnowiły:-( piersi urosły ze dwa numery:tak:. Czyżby to było te pół kilo?:szok:
W pl te przeceny niby są ale w wysokości cen to ich nie widać:angry:, ale kupujecie już ciążowe ciuszki czy takie tam głupotki?

reklama
CZESC dZIEWCZYNKI
AOla fajnie, ze z nami jestes... Pumi masz slicznego kotka...ja chcialabym jakiegos zwierzaczka, ale to pozniej.... dzisiaj czuje sie juz lepiej, chociaz mam cos z cisnieniem , bo serce mi wali jak oszalale..:-) u mnie sa strszne wiarty i chlodno jest- podoba mi sie to bardzo;-) ja jade w sobote albo w niedziele na zakupy bo sa H&M jakies przeceny, a pare bluzek msze sobie kupic.... czekam na paczke od siory z jakimis spodniami...bo zostaly mi 2 pary w ktorych jak chodze to jestem jeszcze zapieta... D dzis wraca... postanowilam, ze na nastepnej wizycie tj. 7 sierpnia biore L4... zdaje sobie sprawe ze nie dadza mi pozniej tam zyc, ale wcale nie musze tam wracac do pracy:-) nie dlugo bedziemy mieli remont sypialni i pokoju dla maluszka- nie mam zadnej koncepcji... po remoncie zamierzam z D zamieszkac, ale tam nie ma jeszcze komputera, obiecal mi ostatnio... przeciez ja sie zanudze bez internetu;-) dobrze ze bede mieszkac 2 min od moich rodzicow, bo tu mam wszystko...:-)

Do góry