reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nie wiem ile z was korzysta ze skypa a ile z gg-ja skypa urzywam zadko natomiast gg- kilka godzin dziennie. przypominam sobie tyle ze przedstawil sie jako tomasz z olsztyna 27 lat i chyba jego numer zaczynla sie na 8 . wiec ku przestrodze ! badzcie ostrozne bo szkoda kontaktow.
ja swoich nie moge odzyskac -komp nie chce ich eksportowac-ughhhh:-(

reklama
Anja-chetnie przyjde ci posprzatac-jakis demon we mnie wstapil!!! mezowi ulozylam ciuchy jak od linijki a on na to ze znowu mu wszystko pomieszlam! opad szczeki-to sie nazywa wdziecznosc hihihih. ide na spacerek-wieczorem chyba padne na pyszczek bo dzis cos za aktywna jestem-nie moge usiedziec na tylku

Ja mam lenia, chlop gotuje obiadek, nawet nie chce mi sie isc skontrolowac sytuacji w kuchni, co tam najwyzej zamowimy pizze jak przepali:-) leze na sofie z kompem:-):-):-):-)nic innego mi sie nie chce

ja poszlam na spacerek ale szybko wrocilam-patelnia na calego. nie da sie oddychac
kupilam miesko i ide pichcic gulasz. wreszcie po 3 miesiacach moge zaczac gotowac bo wczesniej na sam zapach obiadu w domu biegalam nad muszle:tak:. pizze uwielbiam i dotad sie raczylam-niestety o ogorasach i pizzy moge teraz pomarzyc

witam
jestem nowa stara ale chyba mogę????
termin 05-01-2008 ale strasznie sie boję że urodzę w grudniu no i..... jeszcze problemiki sie pojawiły!!!! szyjka 1,5 cm !!!!!!!!

Witaj Myszorka, mam nadziej, ze nasze towarzystwo pomoze "wydluzyc sie" szyjce.:-)
Ostatnio zajelam sie nielegalna produkcja orgoreczkow kiszonych, problem ,ze zanim sie dokisza jak trzeba to ja je wcinam malosolne, w tydzien 6 sloikow:szok::szok::szok:
Od soboty zaczynam nastepna partie, tym razem 10 sliczkow zrobie:tak:

Witamy kolejna mamusie-dzis mamy urodzaj!
jesssu-ale jestem zakrecona! zabralam sie za gotowanie obiadu i patrze a w reklamowce jest tylko jedzenie dla kota-zostawilam mieso w sklepie, znowu spacer na taka patelnie i amerykanki sie usmialy w sklepie ze zapomnialam ale mi przechowaly. ufff-padam z nog-juz mi sie odniechcialo gotowania

ogóreczki pyszna sprawa ja dzisiaj złapałam takiego doła jak STODOŁA i dlatego tez między innym z Wami jestem ostatnio BB jakoś mnie podnosił na duchu

no to byloby mistrzostwo swiata, gdzybys taki obiadek malzowi podala, whiskas z ziemniaczkami i suroweczka:-Djadby chinszczyzne i pizze do konca zycia;-)
obiadek chlopu wyszedl za to pranie kilka dni temu... do moich bialych recznickow i swoich jasnych koszulek wrzucil ...czerwony sweterek, terazjest wszystko slicznie ciemno rozowe:surprised:

reklama
o tak! mezowie sa mistrzami prania-moj tez moje biale spodnie adidasa wypral sama nie wiem z czym i zrobily sie rozowe zacieki i spodnie poszly do kosza co gorzko przezylam. od tamtej pory nie ma dostepu do pralni.
gulasz juz sie dusi-mniam mniam. ale mi brakowalo mojego pichcenia. jeszcze ze 2 tyg temu bym leciala do kibelka na sam zapach tego gulaszku a teraz mi slinka cieknie

Do góry