reklama
Anja78
matka superstar
Aha, piekny srebny naszyjnik z burszytynem i koralem:-)przesliczny, trafil 100%,
juz myslalam ,ze poczulam kilka dni temurybke w brzuchu ala to chyba byla kukurydza we flakachjuz sie nie moge doczekac pierwszego kopniecia, ale pewnie jeszcze kilka tygodni:sick:
juz myslalam ,ze poczulam kilka dni temurybke w brzuchu ala to chyba byla kukurydza we flakachjuz sie nie moge doczekac pierwszego kopniecia, ale pewnie jeszcze kilka tygodni:sick:
A
aOLA
Gość
no my juz spakowani i za ok 2-3h ruszamy na Holandię Znowu 12h w samochodzie
AOla - szerokiej drogi i spokojnej podrozy!
mam nadzieje ze tam masz net i bedziesz z nami klikac?
ja zaraz jade do szpitala na wizyte.
wczoraj sie dowiedzialam ze moj tesc opuszcza nas tydzien wczesniej a to dlatego ze jego syn, czyli moj szwagier ma bilet do usa na 1 sierpnia i zostaje z nami do konca sierpnia- sezon hotelowy rozpoczety. potem bedziemy miec 3 tyg wolnosci i przylatuja moi rodzice-ale z tej wizyty sie akurat ciesze bo nie widzialam ich 3 lata.
koncze bo zaraz musze wyjsc!
mam nadzieje ze tam masz net i bedziesz z nami klikac?
ja zaraz jade do szpitala na wizyte.
wczoraj sie dowiedzialam ze moj tesc opuszcza nas tydzien wczesniej a to dlatego ze jego syn, czyli moj szwagier ma bilet do usa na 1 sierpnia i zostaje z nami do konca sierpnia- sezon hotelowy rozpoczety. potem bedziemy miec 3 tyg wolnosci i przylatuja moi rodzice-ale z tej wizyty sie akurat ciesze bo nie widzialam ich 3 lata.
koncze bo zaraz musze wyjsc!
Hej dziewczyny, a u nas znowu goraco.A j miałam nie zaciekawy weekend, wczor aj najadlam sie strachu.Cały dzień bolał mnie brzuch, miałam takie dziwne skurcze z kłuciem, myślałam że to może więzadła w macicy się rozciągają więc wziełam no-spę ale nie pomogła, potem drugą i też nic, więc pojechałam do szpitala. Dzidzius miał tętno 121, :--sick::sick:serce mi sie zatrzymło jak to usłyszałam,ale po godzinie wróciło do normy i bylo juz 147.Dostałam zastrzyk rozkurczowy.Przeziębiłam sobie nerki.Lekarz powiedział, że wystarczyło się kąpać w zimnej wodzie w jeziorze, wypić zimne piwo albo siedzieć długo w klimatyzowanym powietrzu i już jest się załatwionym, a kobiety w ciąży są bardziej wrażliwe.Więc dziewczyny uważajcie na siebie.
o rety Esti-ale juz bedzie teraz ok z dzidzia? to tylko dlatego spadlo tetno ze sie przeziebilas?
kurcze -kobito-uwazaj. ja kazde takie posty czytam na wdechu i umieram ze strachu za was wszystkie. sama nie malo juz przeszlam w tej i poprzedniej ( tragicznie zakonczonej) ciazy i trzese sie jak czytam niepokojace wiadomosci.
kurcze -kobito-uwazaj. ja kazde takie posty czytam na wdechu i umieram ze strachu za was wszystkie. sama nie malo juz przeszlam w tej i poprzedniej ( tragicznie zakonczonej) ciazy i trzese sie jak czytam niepokojace wiadomosci.
Nie wiadomo czemu spadło, może dlatego że się bardzo zdenerwowałam i mi ciśnienie skoczyło a to sie odbiło na maluszku.Ale dzisiaj byłam u ginka i już jest ok. Ajak Ty i dzidziunia po wizycie wszystko ok?Mocno Ci dokucza ten polip?Też sie trzymaj.A moje kochanie jak się przejeło, ze zdenerwowania przejechał2 razy na czerwonym swietle.Misio moj zachował sie cudni, tylko durna polozna nie pozwoliła mu iść ze mnąi musiał zostac w poczekalni.Nie zamierzam w tym szpitalu rodzic, takie małpy tam pracują
reklama
co za kretynskie polozne-chyba nie wiedza ile w takim momencie znaczy towarzystwo najblizszego ktory cie trzyma ze reke! trzeba je bylo opluc!
u nas na szczescie meza trzymali blisko mnie caly czas.
dzis bylam na wizycie- 3 godziny czekania i 10 minut wizyty. dali mi polsuchac przez minute sercunia mojego malenstwa i spojrzeli na wyniki z piatku z innego szpitala gdzie mnie wtedy zabrali. i dostalam termin na wizyte chyba u gastrologa ale nie jestem pewna co to za klinika dokladnie bo po angilesku nie wysztkie skroty umiem przetlumaczyc na polski. powiem wam ze ten woreczek mi troche daje we znaki. caly czas czuje taki lekki bol i ciezar w tym miejscu. ale ja wszystko przetrwam byle dzidzia zdrowa byla. na operacje moge sie zdecydowac po ciazy jak mi to dalej bedzie dokuczac.
szczesliwa jestem bo pomimo iz dzis slyszalam tylko chwile sercunio to dzidzie widzialam w piatek w calej okazalosci na ekranie. szczescie w nieszczesciu!!!!
u nas na szczescie meza trzymali blisko mnie caly czas.
dzis bylam na wizycie- 3 godziny czekania i 10 minut wizyty. dali mi polsuchac przez minute sercunia mojego malenstwa i spojrzeli na wyniki z piatku z innego szpitala gdzie mnie wtedy zabrali. i dostalam termin na wizyte chyba u gastrologa ale nie jestem pewna co to za klinika dokladnie bo po angilesku nie wysztkie skroty umiem przetlumaczyc na polski. powiem wam ze ten woreczek mi troche daje we znaki. caly czas czuje taki lekki bol i ciezar w tym miejscu. ale ja wszystko przetrwam byle dzidzia zdrowa byla. na operacje moge sie zdecydowac po ciazy jak mi to dalej bedzie dokuczac.
szczesliwa jestem bo pomimo iz dzis slyszalam tylko chwile sercunio to dzidzie widzialam w piatek w calej okazalosci na ekranie. szczescie w nieszczesciu!!!!