reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

poza tym toxo mozna sie zarazic od plewienia w ogrodku, zjedzienia niedogotowanego miesa lub niedomytych owocow. nie jest powiedziane ze tylko koty przenosza te chorobe -choc one stanowia najwieksze zagrozenie dla kobiet w ciazy.
na ten temat moglabym napisac ksiazke bo wszyscy ze mna walczyli ze mam wyrzucic kota z domu bo dziecko sie urodzi z niedorozwojem-nic bardziej blednego. wystarczy poczytac w internecie na ten temat i przestarzale opinie i zabobony traca na akutalnosci. nasz kocio zostal z nami i spi ze mna codziennie w lozku ukladajac sie wokol mojej glowy i nie mam z tego powodu wyrzutow sumienia, ze dziecku szkodze w ten sposob. wrecz przeciwenie-mruczenie mojego kocia dziala napewno jak kolysanka dla dzidzi.
maz sie smieje ze jak nie przestane wielbic i przytulac tego kota to dziecko sie urodzi z kocimi wasami albo bedzie mruczalo zamiast plakac!

reklama
ja miałam robione badania na toxo, z reszta powtarza się (bodajże w 20tc) to badanie :-)
Pumi ja mam pieska Cafu (chihuahua), który też notabene z nami śpi i tez większość ludzi mówi, ze nabawie sie jakiegoś choróbska od zwierzecego, ale sie tym zbytnio nie przejmuję. A raczej staram się nie mysleć od razu jak niektórzy o najgorszym :-).

Justice-podoba mi sie twoj slubny suwaczek-slicznie wyglada!
ja tez sie nie przejmuje opiniami bo jakbym chciala wszystkich sluchac to dawno temu bym osiwiala. mam swoj rozum i moge wysluchac ale nie musze koniecznie zastosowac!

Pumi dziękuje :-)
Rozumiem, że stosujesz taktykę jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam ;-) też dobre rozwiązanie.

Witam wszystkie mamusie. Nie było mnie kilka dni, ale wiecie ...remont. Kuchnia nareszcie skończona. Teraz zostało sprzątanie i góra prania, ale zostawię to sobie na jutro. Wczoraj najadłam się strachu bo miałam jakieś krwawe plamienie. Przestraszyłam się, ale wzięłam nospę i położyłam się zostawiając całą robotę mężowi. Na szczęście to plamienia miało miejsce tylko 2 razy - w czasie podcierania się zauważyłam to i już chyba jest dobrze ale cały czas czuwam. Tak się przestraszyłam, że śniły mi się koszmary - śniło mi się że poroniłam, taka maleńka dzidzia wypadła na moje ręce. To było straszne, obudziłam się, a potem już nie mogłam spać. Wizytę u gina mam w piątek i mam nadzieję że do tego czasy już nic się nie wydarzy. Kończę bo zbiera się na niezłą burzę. Pozdrawiam.

Jobo-uwazaj!
lepiej sie poloz i nie dzwigaj. to pewnie ze zmeczenia bo przy remoncie sie napracowalas. masz mezunia a ty leniu****!

Witam,
weekend mnie nie bylo a tu no prosze, tyle sie dzieje, Pumi 3maj sie mocno, pomimo polipa:sorry:- co za dziadostwo sie przyczepilo:no::no::no::no:a ja spedzilam full romantik weekend ze swoim pomimo deszczu;-)dostalam tez sliczny prezent:-)

reklama
Do góry