reklama
dori
Fanka BB :)
Co do znieczulenia ja się nastawiam na nie. Mój poród też nie należał do najłatwiejszych, suma sumarum 9 godz ale prawie 3 godz Klaudia stała w miejscu zaklinowana (mieli ją już wyciągać) ale w tej chwili już się tego nie pamięta. Ja bardziej boję się igły w kręgosłupie niż bóli porodu więc znów się nastawię że musi trochę poboleć i przeżyję. Za drugim razem może będzie łatwiej.
Nareszcie poczułam dziś swoje maleństwo. Super, już zapomniałam jakie to cudowne uczucie. Remont trwa - już mam powoli dość, wszystko zasyfione, a do tego wszystkiego moja sunia uszkodziła sobie wczoraj łapę:-(, na tyle poważnie, że musi mieć w poniedziałek operację. Jeszcze mi tego brakowało - jakby mało zamieszania było teraz w moim życiu
A
aOLA
Gość
jobo gratuluje A u mnie przystopowało...Moze sie myliłam
justice25
Fanka BB :)
halo?? jest tu ktoś? niemoziwe żebyście wszystkie spały. Piszcie coś bo Pumi nie będzie miała co czytać :-)
U mnie dzisiaj wyjątkowo piękna pogoda, w końcu ;-), mąż obiecał że po obiedzie wybierzemy sie gdzieś w trasę :-) - nie moge sie doczekać
U mnie dzisiaj wyjątkowo piękna pogoda, w końcu ;-), mąż obiecał że po obiedzie wybierzemy sie gdzieś w trasę :-) - nie moge sie doczekać
A
aOLA
Gość
ja juz wolę chłodne dni jest mi gorąco i łeb mnie boli a to dopiero początki upałów Trzeba zjeśc obiad i iśc spać
sylka_k
mama styczniowa 2008
Witam,
nie było mnie trochę, ale już mówię dlaczego.
Ale za chwilę. Jobo Gratulacje , u mnie pewnie jeszcze długo czekać!
otóż w piątek pół dnia siedziałam na necie i rozglądałam sie za wózkami, a drugie pól to macałam je w sklepach. I do prowadził mnie do szału pewien sprzedawca. Słabo , że akurat w tym sklepie był największy wybór ale na pewno już tam nie wrócę. Są jeszcze inne sklepy gdzi mogę zamówić wybrany model i firmę:-):-):-)
Ja wiem , że jeszcze mam trochę czasu ale mój charakter wymaga bym byłam już na coś przynajmniej wstępnie zdecydowana, w razie gdyby co. Ten głupi sprzedawca przez pół godziny wmawiał mi, że muszę kupić gondolkę, z której ja już dawno zrezygnowałam. Fakt, że będę mamą pierwszy raz ale głupi facet nie będzie mi rządził i kropka.To że on ma % od sprzedanych produktów to akurat mnie nie obchodzi. Jeszcze4 jakieś żarciki że te kobity to takie głupoty na forach internetowych wypisują, że głowa mała. O nie uderzył w czuły punkt. jak mu powiedziałam to mu poszło w pięty i wyszłam ze sklepu.
Mój mąż widząc w jakim jestem stanie nawet sie do mnie słówkiem nie odezwał.
a w sobotę tak jaj Jobo miałam remont który się jeszcze nie skończył, bo teraz to się przeniesie na całe poddasze. Jobo ja cię rozumiem z tym syfem w domu ale co tu zrobić jak sie nawet nie opłaca sprzątać, a mieszkać jakoś trzeba. Nie przejmuj sie tak sunią. Kiedyś moja kociczka mialała operację i myślałam, że już po niej ale zwierzątka są bardzo silne. będzie dobrze, trzymam kciuki..
no i przy tym remoncie była taki hałas w domu , że wytrzymać nie mogłam. dlatego mnie nie było.
ale widzę , że łikend forum świeci pustkami
nie było mnie trochę, ale już mówię dlaczego.
Ale za chwilę. Jobo Gratulacje , u mnie pewnie jeszcze długo czekać!
otóż w piątek pół dnia siedziałam na necie i rozglądałam sie za wózkami, a drugie pól to macałam je w sklepach. I do prowadził mnie do szału pewien sprzedawca. Słabo , że akurat w tym sklepie był największy wybór ale na pewno już tam nie wrócę. Są jeszcze inne sklepy gdzi mogę zamówić wybrany model i firmę:-):-):-)
Ja wiem , że jeszcze mam trochę czasu ale mój charakter wymaga bym byłam już na coś przynajmniej wstępnie zdecydowana, w razie gdyby co. Ten głupi sprzedawca przez pół godziny wmawiał mi, że muszę kupić gondolkę, z której ja już dawno zrezygnowałam. Fakt, że będę mamą pierwszy raz ale głupi facet nie będzie mi rządził i kropka.To że on ma % od sprzedanych produktów to akurat mnie nie obchodzi. Jeszcze4 jakieś żarciki że te kobity to takie głupoty na forach internetowych wypisują, że głowa mała. O nie uderzył w czuły punkt. jak mu powiedziałam to mu poszło w pięty i wyszłam ze sklepu.
Mój mąż widząc w jakim jestem stanie nawet sie do mnie słówkiem nie odezwał.
a w sobotę tak jaj Jobo miałam remont który się jeszcze nie skończył, bo teraz to się przeniesie na całe poddasze. Jobo ja cię rozumiem z tym syfem w domu ale co tu zrobić jak sie nawet nie opłaca sprzątać, a mieszkać jakoś trzeba. Nie przejmuj sie tak sunią. Kiedyś moja kociczka mialała operację i myślałam, że już po niej ale zwierzątka są bardzo silne. będzie dobrze, trzymam kciuki..
no i przy tym remoncie była taki hałas w domu , że wytrzymać nie mogłam. dlatego mnie nie było.
ale widzę , że łikend forum świeci pustkami
reklama
A
aOLA
Gość
sylka_k jak to nie chcesz gondolki? Od razu spacerówkę