reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ogladam zdjecia malych kruszynek zamieszczone na forum u gory i po prostu nie jestem w stanie opanowac lez. one sa takie slodkie. ohhhh- kiedy ja bede tytulac moja gwiazdke z nieba?

reklama
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Byłam dzisiaj na usg i widziałam jak moje hiperaktywne maleństwo hasa po moim brzuchu :DDDDD Tak fajnie robiło obroty i machało nóżkami ^^ Ma teraz 56 mm co odpowiada wiekowi ciąży :] Przezierność fałdu karkowego 1,3mm i kość nosowa widoczna. :] Czyli wszystko w porządku :D
Wspaniałe przeżycie, jak zeskanuję, to wrzucę fotki, ale zdjęcia na pewno nie oddadzą widoku z monitora na żywo ^^
A, i termin mam na 20 stycznia, nie na 22. Proszę uprzejmie o zmianę :)

Aola gratuluję. Mi czasem też wydaje się że coś mnie mizia ale nie wiem czy nie mylę tego z czym inny po chwilę po tym "uchodzi ze mnie powietrze" he he.
Ja do wizyty muszę czekać jeszcze 2 tyg buuuu.:-(

witajcie :-)
troszeczkę zajęlo mi nadrobienie tego wszystkiego co napisałyście :-)
aOLA moje gratulacje, ja też od paru dni mam wrażenie, że ktoś pływa w moim brzuszku :-). Ach jakie to śmieszne i interesujące uczucie

a jeśli chodzi o porody rodzinne, to ja bym bardzo chciała żeby mój szanowny był ze mną. Niestety chyba go nie namówię a to za sprawą jego KRETYŃSKIEGO kolegi, który był na porodzie rodzinnym i jego partnerka po prostu nie wytrzymała... ile miał potem śmiechu, że jego stara się usrała. Wiecie co nie mogę do tej pory na niego patrzeć, mimo iż minęło od tego czasu prawie 3 lata. Jak można w ogóle cos takiego zrobić swojej kobiecie?? Nawet jesli to miało miejsce, to nie powód by trąbić o tym na lewo i prawo

Ale historia:-):-):-):-):-):-):-):-),(przerwałam pisanie)
Chyba bym go zabiła :wściekła/y::wściekła/y:, a na pewno wygoniła z domu, co za debil!:wściekła/y:
Ale tak a propos to chyba robią le2watywe przed porodem?, czy już tego nie praktykują?:tak::tak:

Jobo ja tez mam wizytę za 2 tygodnie, nie mogę się doczekać, a juz tak dawno nie widziałam mojego maleństwa. Ostatnio już sobie zgrabnie pływało, pomachało mi rączkami,:-D:-D ale chyba nie chciało być podglądane bo w pewnym momencie odwróciło sie dupką:szok: .

słyszałyście o teście Pappla czy Pappa, coś w ty stylu. co to takiego?

sylka_k debil to mało powiedziane. A myslisz, ze mnie nie zatkało jak to usłyszałam?
Teoretycznie robią, ale widocznie nie była do końca wypróżniona. Albo po prostu to z nerwów.

reklama
Do góry