reklama
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Byłam dzisiaj na usg i widziałam jak moje hiperaktywne maleństwo hasa po moim brzuchu DDDD Tak fajnie robiło obroty i machało nóżkami ^^ Ma teraz 56 mm co odpowiada wiekowi ciąży :] Przezierność fałdu karkowego 1,3mm i kość nosowa widoczna. :] Czyli wszystko w porządku
Wspaniałe przeżycie, jak zeskanuję, to wrzucę fotki, ale zdjęcia na pewno nie oddadzą widoku z monitora na żywo ^^
A, i termin mam na 20 stycznia, nie na 22. Proszę uprzejmie o zmianę
Byłam dzisiaj na usg i widziałam jak moje hiperaktywne maleństwo hasa po moim brzuchu DDDD Tak fajnie robiło obroty i machało nóżkami ^^ Ma teraz 56 mm co odpowiada wiekowi ciąży :] Przezierność fałdu karkowego 1,3mm i kość nosowa widoczna. :] Czyli wszystko w porządku
Wspaniałe przeżycie, jak zeskanuję, to wrzucę fotki, ale zdjęcia na pewno nie oddadzą widoku z monitora na żywo ^^
A, i termin mam na 20 stycznia, nie na 22. Proszę uprzejmie o zmianę
A
aOLA
Gość
moja fasolka bryknęła rany jak ja uwielbiam ten ruch w brzuchu
Agnie gratuluje A ja na wizyte musze czekac do wtorku
Agnie gratuluje A ja na wizyte musze czekac do wtorku
justice25
Fanka BB :)
a jeśli chodzi o porody rodzinne, to ja bym bardzo chciała żeby mój szanowny był ze mną. Niestety chyba go nie namówię a to za sprawą jego KRETYŃSKIEGO kolegi, który był na porodzie rodzinnym i jego partnerka po prostu nie wytrzymała... ile miał potem śmiechu, że jego stara się usrała. Wiecie co nie mogę do tej pory na niego patrzeć, mimo iż minęło od tego czasu prawie 3 lata. Jak można w ogóle cos takiego zrobić swojej kobiecie?? Nawet jesli to miało miejsce, to nie powód by trąbić o tym na lewo i prawo
sylka_k
mama styczniowa 2008
Ale historia:-):-):-):-):-):-):-):-),(przerwałam pisanie)
Chyba bym go zabiła , a na pewno wygoniła z domu, co za debil!
Ale tak a propos to chyba robią le2watywe przed porodem?, czy już tego nie praktykują?
Chyba bym go zabiła , a na pewno wygoniła z domu, co za debil!
Ale tak a propos to chyba robią le2watywe przed porodem?, czy już tego nie praktykują?
sylka_k
mama styczniowa 2008
Jobo ja tez mam wizytę za 2 tygodnie, nie mogę się doczekać, a juz tak dawno nie widziałam mojego maleństwa. Ostatnio już sobie zgrabnie pływało, pomachało mi rączkami, ale chyba nie chciało być podglądane bo w pewnym momencie odwróciło sie dupką .
słyszałyście o teście Pappla czy Pappa, coś w ty stylu. co to takiego?
słyszałyście o teście Pappla czy Pappa, coś w ty stylu. co to takiego?
reklama