reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

A byliście już w Tunezji? Słyszałam bardzo skrajne opinie, jestem ciekawa jak tam jest
Jeszcze nie albo Tunezja albo Turcja
Tez bym opini chciała dostać.
Koleżanka była w Turcji i polecą ale oni tylko w hotelu byli .
A my chcemy auto wypożyczyć.
Polskie morze mam pod nosem w górach byliśmy. Moje dzievi wola jednak wodę,a nasze może zimne i brudne nie stety.
Więc chcemy polecieć nowość dla dzieci
.

reklama
Dziewczyny czy na niższy testosteron u faceta mieliście zalecony Clostibelgyt?
Pomogło coś? Czy wyniki nasienia poprawiły się?

Dziewczyny czy na niższy testosteron u faceta mieliście zalecony Clostibelgyt?
Pomogło coś? Czy wyniki nasienia poprawiły się?
Clostilbegyt podnosi poziom testosteronu, ale na przypadku mojego męża widać że niewiele poprawia jakość nasienia. A twój partner robił już seminogram? Jaki miał poziom testosteronu że uznano go za niski?

Ja się totalnie zafiksowałam na spłacie kredytu więc będę kombinować coś w Polsce bo za granicą = opieka dla psa za którą też muszę zapłacić i to słono 🙄 wiec albo krótki wypad i to jeden albo żaden bo szkoda mi kasy, chcę jak najszybciej nadpłacić 🤪
Ej ja się chętnie psem zajmę xd

My rok temu wypożyczyliśmy kampera i zrobiliśmy sobie objazd po Polsce. Było naprawdę fajnie. W tym roku mam nadzieję też się uda. Nie kosztowalo miliony monet, a spędzaliśmy czas tak jak nam pasuje. Byliśmy praktycznie samowystarczalni bo tylko tankowanie wody nas interesowało bo prąd mieliśmy z solarów. W tym roku chcemy albo pojechać na zachód Polski albo za granicę, bo w tamtym roku byliśmy na południu, wschodzie i północy Polski. Udało nam się nawet odwiedzić znajomych których nie widzieliśmy od studiów.
Ooo, a mogę na priv?

Czy to jest wątek podróżniczy, czy dla osób starających się o dziecko? Straszny bałagan niektóre z was tu robią
Nie rozumiem o co ci chodzi?
Rozmawiamy na wiele tematów nie tylko starania.
Nie odpowiada Ci nie udzielaj się

Staranie swoją drogą
Rozmawiamy tu o wszystkim.
Starania o ciążę pierwszy plan a drugi trzeba żyć żeby nie zwariować .

reklama
Do góry