Wyjdź stąd skoro zaczynasz od kłótni. Nie jesteś zapisana do wątku a mnie obrażasz. ZgłaszamWidzę koleżanko że masz problemy nie tylko z myśleniem ale również z umiejętnością pisania ze zrozumieniem. Konieczność ogarnięcia się jak widać jest po twojej stronie
reklama
paola121214
Fanka BB :)
Tez ją zgłosiłam
Admin proszę o usunięcie tej osoby.
Problem z myśleniem czy pisaniem to obrażanie drugiej osoby. A tego nie można akceptować
Admin proszę o usunięcie tej osoby.
Problem z myśleniem czy pisaniem to obrażanie drugiej osoby. A tego nie można akceptować
Nicky95
Skoro wiesz jaki to wątek - to rozumiem, że zapoznałaś się z jego regulaminem. Nie jesteś nigdzie zapisana więc nie rozumiem po co tu wchodzisz żeby nas obrażać. Nie uczestniczysz w nim więc pora go opuścićAle to jest wątek o staraniach. To tak jakbym poszła do monopolowego kupić mięso. Gratuluję inteligencji
paola121214
Ja dopiero peak wylapalamKtóraś sobie już wkręca cionsz?
Więc seksy do końca następnego tygodnia
Nicky95
Póki co wkręcam sobie kolejny stracony cykl przez chorobę owulacja zbliża się wielkimi krokami a ja jedynie na co mam siłę i ochotę to leżenie pod kocykiemKtóraś sobie już wkręca cionsz?
niezapominajka876
Ja a nawet seksu nie było po okresieKtóraś sobie już wkręca cionsz?
Wygrałaś!Ja a nawet seksu nie było po okresie
Hola, hola.. Jeżeli to był podtekst do mnie to niestety mylnyNasza koleżanka chyba od idealnej rodzinny przyszła bo konto założone chyba nie dawno
Mam co robić, a w wolnej chwili Wam kibicuje
Powodzenia!
reklama
Leanne
Mamy weekend..Czy to jest wątek podróżniczy, czy dla osób starających się o dziecko? Straszny bałagan niektóre z was tu robią
Ehh