reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Jest !🥹 Myślicie że okej ?

Załączniki

• d708d3c5-2229-43bf-b194-3d795f013868.jpeg
    d708d3c5-2229-43bf-b194-3d795f013868.jpeg
    30,2 KB · Wyświetleń: 118
Dzien zaczęłam od śmierci dziadka
Pozniej położna odwołała wizyta u ginekologa bo chory
Poszlam na paznokcie .
Stylistka miała maseczkę ok rozumiem, w połowie zdjęła i mówi wczoraj miałam 40 stopni gorączki.(byłam w połowie stylizacji)Poczekaj nos wysmarkam .
Kurcze mogły zadzwonić i odwołać.
Wychodząc powiedziałam że jakby co one przyjdą do mnie zajmować się dziećmi etc .jak ja będę chora .

Poszlam na paznokcie .
Stylistka miała maseczkę ok rozumiem, w połowie zdjęła i mówi wczoraj miałam 40 stopni gorączki.(byłam w połowie stylizacji)Poczekaj nos wysmarkam .
Wychodząc powiedziałam że jakby co one przyjdą do mnie zajmować się dziećmi etc .jak ja będę chora .

Strasznie mi przykro 😪

Poszlam na paznokcie .
Bardzo mi przykro z powodu dziadka 😔😔.
Trzymaj się !! 🫂

reklama
Do góry