reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
ale ja mówię cały czas o tym co napisała autorka, czyli, że nie zaszła w ciążę bo mężówi się zablokowały plemniki ze stresu - słowa lekarki.

A jak jest wytrysk to są plemniki, nic się nie blokuje. 🤷🏻‍♀️ No chyba, że w nasieniu nie ma plemników ale to inna bajka.
Skoro mówisz o autorce tamtych pisanych słów to czemu wyśmiewasz mój post?
No niestety blokada psychiczna różne rzeczy w ludzkim organizmie robi, czasami na pierwszy rzut oka zupełnie niepowiązane. Czy akurat blokuje zajście w ciążę? Przypuszczam że też.

Skoro mówisz o autorce tamtych pisanych słów to czemu wyśmiewasz mój post?
No niestety blokada psychiczna różne rzeczy w ludzkim organizmie robi, czasami na pierwszy rzut oka zupełnie niepowiązane. Czy akurat blokuje zajście w ciążę? Przypuszczam że też.

Proszę o badania 🙂

Czytałam. Został wyśmiany mój post więc się do tego odnoszę.
napisałaś wyraźnie, że to może była "ta blokada" czyli blokada plemników, bo i tym mowa.

Chcecie wierzyć w blokady plemników to sobie wierzcie ale współczuję tym, które tu przyjdą, przeczytają i w to uwierzą.

Załączniki

• 65b9bb57-c0b7-4446-88dd-82afdc3038c6.jpeg
    65b9bb57-c0b7-4446-88dd-82afdc3038c6.jpeg
    30 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry