Nigdy nie będzie 100 % zawsze są wątpliwości czy sobie poradzimy etcZgadzam się. Dziecko to nie jest wybór koloru ścian w domu. Dwie osoby muszą być pewne 100%.
reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
W szkole integracyjnej nie mogę się doczekać, to na pewno duża szansa rozwoju i normalne warunki pracy, UoPSuuuuoer, gratulacje To teraz możesz napisać co to za praca
Nel331
Dla mnie wątpliwości czy sobie poradzimy, a wątpliwości czy w ogóle chcemy to dwie różne sprawy.Nigdy nie będzie 100 % zawsze są wątpliwości czy sobie poradzimy etc
paola121214
Dziewczyny Wy macie większą wiedzę czasem od lekarzy ..
Pytanie brzmi u mnie faza lutealna to 11 dni .
Oglądałam Dziewczynę na tik toku i ona twierdzi (nie wiem czy to prawda)
Że mając taka fazę lutealna 11 dni badz 10 progesteron bada sie 5 dni po owulacji i wtedy będzie szczyt progesteronu .
To w końcu jak jest .
Bo jeśli zrobimy 3 dni przed okresem to będzie spadek .
Że mając taka fazę lutealna 11 dni badz 10 progesteron bada sie 5 dni po owulacji i wtedy będzie szczyt progesteronu .
To w końcu jak jest .
Dla mnie nie, bo skoro sobie nie poradzę to może lepiej nie? A może lepiej się wstrzymać? Jeśli nigdy nie miałaś takich myśli to zazdroszczę, tak pozytywnie, bo ja mam od groma myśliDla mnie wątpliwości czy sobie poradzimy, a wątpliwości czy w ogóle chcemy to dwie różne sprawy.
MyszkaMiki30
ja bym chyba zbadała z dwa razy. Może 5dpo i 7dpo. I wtedy coś tam będzie widaćDziewczyny Wy macie większą wiedzę czasem od lekarzy ..
To w końcu jak jest .
Nel331
Owszem miałam. Mój mąż też miał. Miał nawet etap, że nie chciał, ja miałam etap że nie chciałam. To jest normalne.Dla mnie nie, bo skoro sobie nie poradzę to może lepiej nie? A może lepiej się wstrzymać? Jeśli nigdy nie miałaś takich myśli to zazdroszczę, tak pozytywnie, bo ja mam od groma myśli
Ale dla mnie nie jest normalne, kiedy mąż mówi że raczej nie chce kolejnego dziecka a my się cieszymy, że owu była wcześniej bo mąż o tym nie wie i może się uda. No nie.
A to tak to się zgadzamyOwszem miałam. Mój mąż też miał. Miał nawet etap, że nie chciał, ja miałam etap że nie chciałam. To jest normalne.
Ale dla mnie nie jest normalne, kiedy mąż mówi że raczej nie chce kolejnego dziecka a my się cieszymy, że owu była wcześniej bo mąż o tym nie wie i może się uda. No nie.
klaudia16
chyba wiem o którego tik toka ci chodzi ale nie jestem pewna. Masz na myśli że ona mówiła że proga powinno się badać w połowie fazy lutealnej ? Ale że faza lutealna jest różna u kobiety to jeżeli ktoś ma 10 dni to w 5 ,jeżeli 14 to w 7 , jeżeli 16 to w 8 itd ? Że te 7 dni co jej podane to jest dla standardowej fazy czyli 14 dni a nie każda z nas tak ma ?Dziewczyny Wy macie większą wiedzę czasem od lekarzy ..
To w końcu jak jest .
reklama
Otóż to, ja bardzo chce kolejne dziecko, mąż też, a jednak czasem są takie " rozkminy", obawy, to zupełnie zdrowe i naturalne, ja jestem daleka od oceniania kogokolwiek.Nigdy nie będzie 100 % zawsze są wątpliwości czy sobie poradzimy etc