reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciuki! Jesteście niesamowite, wzruszyłyście mnie 🥹💚

Maluszek już na pokładzie, jakoś to do mnie nie dociera. Teraz przede mną najdłuższe 7 dni w życiu🙈

Nadrobię Was wieczorkiem, muszę ochłonąć.
Rośnij bąbelku bo tu ciocie czekają 😍

Ostatnia edycja:
reklama
Staram się narazie na maksa dużo leżeć i odpoczywać. Życie bywa przekorne....zawsze mówiłam, że byłoby super mieć plamienie implantacyjne, bo człowiek wie, że coś się dzieje... Cofam 🤦 sikam jak wariatka, co chwilę sprawdzam wkładkę 🤦🤦🤦 ech, ech... Wiara czyni cuda 🙈
Absolutnie nie nazywaj siebie wariatka! Każda z nas z historią na koncie chodzi do toalety 2x częściej niż każda inna kobieta. To normalne.
Odpoczywaj, weź magnez, zrób sobie melisę. Wierzę głęboko, że będzie dobrze.

Ja siknęłam jeszcze raz i tym razem chyba biało 🤷‍♀️ Mówię chyba, bo już sama nie wiem co widzę. Oczywiście dla mnie jest cień 🫠
Bardzo dobrze sobie zdaje sprawę, że chcesz wrócić do starań jak najszybciej aby jak najszybciej zobaczyć dwie kreski. A teraz jak najszybciej dostać okresu. Natomiast cykl po zabiegu wyłyżeczkowania macicy rządzi się swoimi prawami. Endometrium zostało mocno naruszone, teraz musi się nadbudować. Twój organizm potrzebuje czasu.
Tym bardziej, że jesteś po zabiegu a od lekarza nie macie zielonego światła nie powinniście podejmować prób starania o dziecko. Nie bez powodu są zalecenia odczekać od 1-3-6 cykli starań po zabiegu. To była ingerencja w Twój organizm. Trzeba skontrolować czy nie zrobiły się zrosty, czy organizm wrócił na dobre tory. Szykujesz mieszkanie dla dziecka na najbliższe 9 miesięcy, chyba nie chcesz by wprowadzał się do domu bez podłóg? Plus na szali jest Twoje zdrowie i życie.
Dodatkowo po Twoich historiach powinnaś udać się do jakiegoś lekarza, który uporządkuje Twoje badania i będzie Cię prowadził.
I mówię to nie złośliwie a z głębi serca dbania o drugą kobietę.

Dobry wieczór 😇 gratuluję kreseczek, @Aksamitka28 mam nadzieję, że mimo wszystko krew u Ciebie się więcej nie pojawi 🙏🏻 @Kitsune oby Twój test ciemniał z dnia na dzień 😊
@Lilli2 gratulacje, oby maluszek się zadomawiał 🙏🏻🙏🏻🩷🩷
Dzisiaj ciężki dzień w pracy. Mąż rozebrał choinkę, ja posprzątałam, a teraz odpoczywamy. W piątek byliśmy w kinie na koncercie queen 🩷 siedzieliśmy w trzecim rzędzie i musiałam patrzeć non stop do góry 😂 przez 3/4 soboty bolała mnie szyja 🙈 na film z napisami nie poszłabym usiąść w takim miejscu 😝
W zeszłą środę mieliśmy z mężem poważną rozmowę i lekką sprzeczkę, po jego namowach zapisałam się do psychologa. W tym tygodniu pierwsza wizyta, wstydzę się, nie wiem, czy będę potrafiła się przełamać 😓

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór 😇 gratuluję kreseczek, @Aksamitka28 mam nadzieję, że mimo wszystko krew u Ciebie się więcej nie pojawi 🙏🏻 @Kitsune oby Twój test ciemniał z dnia na dzień 😊
Lili gratulacje, oby maluszek się zadomawiał 🙏🏻🙏🏻🩷🩷
Dzisiaj ciężki dzień w pracy. Mąż rozebrał choinkę, ja posprzątałam, a teraz odpoczywamy. W piątek byliśmy w kinie na koncercie queen 🩷 siedzieliśmy w trzecim rzędzie i musiałam patrzeć non stop do góry 😂 przez 3/4 soboty bolała mnie szyja 🙈 na film z napisami nie poszłabym usiąść w takim miejscu 😝
W zeszłą środę mieliśmy z mężem poważną rozmowę i lekką sprzeczkę, po jego namowach zapisałam się do psychologa. W tym tygodniu pierwsza wizyta, wstydzę się, nie wiem, czy będę potrafiła się przełamać 😓
Żaden wstyd iść do psychologa 🙂 zresztą... Chodzimy do ginekologa rozkładać nogi 🙂psycholog troszczy się o inna część naszego organizmu i tyle 😘

Dasz radę. Najtrudniejsze jest pierwsze spotkanie, bo nie wiadomo, czy kliknie miedzy wami. Potem już powinno być spoko, dobry psycholog zbuduje taką atmosferę, że się otworzysz. Powodzenia 😊

reklama
Podsunęłaś mi pomysł żeby pójść do kina z mężem ❤️
A psycholog to super sprawa. Sama korzystałam. Co prawda było to 10 lat temu ale pozwoliło mi to wrócić do życia. Z każdego spotkania wychodziłam szczęśliwsza 😏

Do góry