reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
A no tłumaczyły😝 tylko co z tym śluzem i byłem brzucha? Mogło się coś przesunąć??
i śluz i ból brzucha nie musza zwiastować owulacji. Tak samo jak pozytywny test nie daje gwarancji ze owulacja była 🙈 jak chcesz mieć pewnosc to jedyna opcja to podejść do gina na usg sprawdzić co i jak

A no tłumaczyły😝 tylko co z tym śluzem i byłem brzucha? Mogło się coś przesunąć??
No tego nikt nie powie, musiałabyś iść do ginekologa, żeby sprawdził co się tam dzieje.
A jeśli chodzi o ból brzucha to nie musi być od macicy czy jajników :) podczas starań lubimy utożsamiać wszystkie bóle z ciążą / układem rozrodczym, ale warto sobie uświadomić, że istnieje jeszcze dużo narządów które też mogą sobie boleć :D

Wiesz, że po owulacji też może występować sluz i ból brzucha? U mnie więcej śluzu jest już po owulacji i utrzymuje się aż do miesiączki. Ból brzucha bardzo często również. Dlatego się tak nie przejmuj. Najlepiej sprawdź, czy Twoje testy owulacyjne pokrywają się z monitoringiem.

A ja dalej nie otrzymałam wyników tego nasienia. I wkoncu do nich napisałam i otrzymałam wiadomość typu że badanie CASA , HBA ,MIOXYS będą jutro natomiast badanie DFI będzie za 2 tygodnie. I jak będą mieć wszystkie wyniki to wtedy wyślą całość .
Także zajebisćie bo jestem umówiona na giną na jutro i miałam mieć te wyniki ze sobą..
I co ja jej powiem xd
Wszystko się wali

reklama
Do góry