wrobelmm
Fanka BB :)
Pragmatyzm w najczystszej postaci4DPO? Żadne ja miałam przeświadczenie i afirmacje, że rodzę we wrześniu, bo torty teraz drogie to na nas 3 kupimy jeden
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pragmatyzm w najczystszej postaci4DPO? Żadne ja miałam przeświadczenie i afirmacje, że rodzę we wrześniu, bo torty teraz drogie to na nas 3 kupimy jeden
Straszne to jest, u nas zawsze każdy chodził wokół niej na paluszkach i obchodził się jak z jajkiem. Kiedyś się zaczęłam zastanawiać jak to jest z perspektywy takiej osoby, jakie to musi być ciężkie życie kiedy wszystko i wszyscy są tymi złymi.Też mam w rodzinie takie osoby.
Na pewno każda z nas miała i pojawiał się w różnych sytuacjach i różnych podwodach.tak, wiem, ze prog rośnie niezależnie czy ciąża czy nie ) bardziej chciałam sprawdzić, czy któraś z Was tez tak kiedyś miała, żeby pot pojawiał się w takiej ilości
Tego się już nie dowiemydobra, no to w takim wypadku w jakim celu ona brała te tabletki skoro nie wie do czego służą?
ciężkie ciężkie, ale do wyleczenia w większości przypadkówStraszne to jest, u nas zawsze każdy chodził wokół niej na paluszkach i obchodził się jak z jajkiem. Kiedyś się zaczęłam zastanawiać jak to jest z perspektywy takiej osoby, jakie to musi być ciężkie życie kiedy wszystko i wszyscy są tymi złymi.
No jasne, nie wróżę ciazy przez to, żeby nie byłoNa pewno każda z nas miała i pojawiał się w różnych sytuacjach i różnych podwodach.
Może być hormonalnie, może być od kortyzolu a nawet może być od przebodźcowania w dzień i koszmarów w nocy, których nie pamiętasz a wytworzyła Twoja podświadomość.
jest milion różnych przypadków, że dziewczyny piszą „tak nigdy nie miałam, to musi być ciąża” i w rzeczywiście jest ciążą i łączą objaw ż pozytywny testem. A drugi milion to „tak nigdy nie miałam, to musi być ciąża” i nie będzie ciąży
Jednorazowym epizodem bym się nie przejmowała. Zapisz sobie w kalendarzu albo aplikacji jako objaw i tyle
Nie, nie mogą. Nikt nikogo nie powinien wyzywać i obrażać. Chodzi mi o to, że wsiadłyście na dziewczynę i rozumiem, że jej się zrobiło przykro. Pewnie trochę pod wpływem impulsu wyrzuciła z siebie emocje. Starajmy się żeby każdy czuł się tu komfortowo. Dla Ciebie Twoja wiadomość jest ok, a dla drugiej strony może być atakująca. Proszę przywróćmy tu fajną, luźną atmosferę i nie kłóćmy się. W życiu jest wystarczająco przytłaczającoczyli osoby wrażliwe mogą nazywać ludzi toksykami, a osoby z twardszą pupą już nie mogą?
Nie wiem ale jak dla mnie to hipokryzja.
ale już chyba wiem, czemu się tak mogło stać. Dziś w nocy dostałam reakcji alergicznej i nie mogłam spać od 3 do 6 rano, tak bardzo mnie całe ciało siedziało.Na pewno każda z nas miała i pojawiał się w różnych sytuacjach i różnych podwodach.
Może być hormonalnie, może być od kortyzolu a nawet może być od przebodźcowania w dzień i koszmarów w nocy, których nie pamiętasz a wytworzyła Twoja podświadomość.
jest milion różnych przypadków, że dziewczyny piszą „tak nigdy nie miałam, to musi być ciąża” i w rzeczywiście jest ciążą i łączą objaw ż pozytywny testem. A drugi milion to „tak nigdy nie miałam, to musi być ciąża” i nie będzie ciąży
Jednorazowym epizodem bym się nie przejmowała. Zapisz sobie w kalendarzu albo aplikacji jako objaw i tyle
Tylko najpierw trzeba w ogóle zauważyć problemciężkie ciężkie, ale do wyleczenia w większości przypadków
Słuszna uwaga, forma pisana bardzo spłaszcza przekaz. Dlatego też warto przemyśleć z czym chcemy się dzielić, a co zachować dla siebie. Ale to już uwaga do drugiej strony.Idąc tym torem - wszystkie powinnyśmy zrezygnować z udziału w forum, ponieważ każda z nas może powiedzieć coś, co druga odczyta niezgodnie z naszymi intencjami, będzie analizowała, brała to do siebie i czuła się źle.
Niestety ograniczenie rozmów do wypowiedzi pisemnej, jaką są wpisy na forum, powoduje ograniczone możliwości percepcji i przekazania informacji - każda z nich jest filtrowana i odczytywana przez pryzmat naszych własnych uczuć, emocji, doświadczeń etc. bez możliwości odczytania „tonu” wypowiedzi np. z głosu autorki czy mimiki jej twarzy lub gestów.