wrobelmm
Fanka BB :)
Pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na nasze wsparcieDziękuję wam dziewczyny za dobre słowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na nasze wsparcieDziękuję wam dziewczyny za dobre słowa
Stringi lepsze ile razy czekałam ma okres I miałam.normalne majtki- nic ubrałam stringi gdzie ciężko podpaski przykleić- zawsze p.s Nie używam tamponówA spódniczka się nada? Nie mam białych portków
Kąpiel uskuteczniam codziennie od kilku dni, a stringi na noc jak miałyby zadziałać?No ba! Ty zdaję się też czekasz na okres, może ciepła kąpiel ? Albo załóż stringi na noc?
Ja juz spróbowałam seks, naszczałam na test. I dupsko. Moje nie działająDawaj, jeśli masz jakieś sprawdzone! Zrobię wszystko
Mi zawsze seks pomaga na wywołanieKuuurwa chce już okres. Miał być wczoraj, kończymy dzisiejszy dzień i dupsko
Ja mam mało normalnych majtek - zazwyczaj biegam w stringach a w nocy śpię bezStringi lepsze ile razy czekałam ma okres I miałam.normalne majtki- nic ubrałam stringi gdzie ciężko podpaski przykleić- zawsze p.s Nie używam tamponów
Nie wiem, ale skoro u mnie działają w dzień to może i w nocy zadziałają nie mam racjonalnego wutłumaczeniaKąpiel uskuteczniam codziennie od kilku dni, a stringi na noc jak miałyby zadziałać?
Seks też u mnie nie zadziałałJa juz spróbowałam seks, naszczałam na test. I dupsko. Moje nie działają
Też miałam tak razMi zawsze seks pomaga na wywołanie
AspirynaDawaj, jeśli masz jakieś sprawdzone! Zrobię wszystko