anyżowa
Fanka BB :)
Prawidłowo! Myślę, że to zwycięstwo należy właśnie w takich kategoriach rozpatrywać! Teraz drożność i za kilka tygodni Cię tu nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawidłowo! Myślę, że to zwycięstwo należy właśnie w takich kategoriach rozpatrywać! Teraz drożność i za kilka tygodni Cię tu nie ma
Jeeej dziękujęSorry, ale muszę, bo śledziłam
Niniejszym oficjalnie wręczam koleżance medal zwycięzcy ureaplasmowego gowna!
Zobacz załącznik 1602588
Wg mnie takDziewczyny, mam racje ze faza lutealna powinna trwać max 16dni?
no właśnie coś jest nie tak bo ja według lekarza wyznaczoną owu mam 18 dpo a @ brakWg mnie tak
Uzupełniając, prawidłowo jest mówione przez ginekologów od 10-16 ja osobiście mam 11.
A może lekarz się pomylił co do dokładnej daty owulacji skoro masz negatywny test ciążowy? A w którym dniu cyklu byłaś u niego i co mówił ? Faza lutealna ma stałą długość, a jaką zwykle miewałaś, wiesz?no właśnie coś jest nie tak bo ja według lekarza wyznaczoną owu mam 18 dpo a @ brak
a jak byłaś u lekarza to ile miał pęcherzyk? I wiesz kiedy pękł?no właśnie coś jest nie tak bo ja według lekarza wyznaczoną owu mam 18 dpo a @ brak
Przecież tu zadna komisja niepotrzebnaMacie,
Ale chyba nie potrzebna komisja chujocieni. Zobacz załącznik 1602561
Po południu nie, z rana był nieuchwytny na zdjęciu a na żywo widziałam tylko ja, mąż twierdził, że nic tam nie ma a ja musiałam postawić na swoim i jestPrzecież tu zadna komisja niepotrzebna
Wprawne oko rano tez widziało czekamy na bete i kopniak na mamusiePo południu nie, z rana był nieuchwytny na zdjęciu a na żywo widziałam tylko ja, mąż twierdził, że nic tam nie ma a ja musiałam postawić na swoim i jest