reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Chyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.

Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła się 😊 ja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska
O mamusku rajusku! Tak po cichutku gratuluję i nawet miło zobaczyć nieswoje dwie kreseczki ❤️

Chyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.

Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła się 😊 ja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska
Kreseczka zdecydowanie ciemniejsza🙏❤️ trzymam mocno kciuki za bete🤞
Az piękniejszy poranek sie zrobil!
Teraz tylko zeby tak zostalo do konca miesiaca😁

Podobno najczęściej druga iui się udaje 😊 więc teraz trzymam kciuki za @Motylkowa! I za chwilkę za Ciebie i @Aileen28 jak się zdecydujecie na drugą 😊🤞🤞

A tak swoją drogą to najwyraźniej słabe nasienie u nas było przyczyną braku ciąży. Może też i wady poprzednich. Faktem jest, że nawet z morfo 0% da się uzyskać ciąż 🤷 a co będzie dalej zobaczymy
Ale się cieszę!!! I dalej zaciskam kciuki mocno. Proga też robiłaś, nie? :)

Rzeczywiście coś z tymi drugimi IUI jest do rzeczy, ale nie chce się nakręcać żeby potem nie trzeba było mnie zbierać z podłogi :D

Hej. U mnie dziś 23 dc, a ja już mam wkurwa takiego wiecie jakby przedokresowo i że strachu że nie udało się. Nie umiem do.konca tego wytłumaczyć, ale wkurzają mnie wszyscy i wszystko. No to jeszcze jak mi temp na dniach taka codziennie nie wzrośnie i zobaczę zielonkami gesty śluz plus dorwie mnie migrena i ochota na słodycze i jakieś pryszcze (serio, w żadnej z ciąży , straconej i nie straconej,nie miałam takich "objawow" okresowych). Ale ja się nakręcam, aż za mocno, ale nie umiem inaczej. Już jak dostanę okres i tak do ok 15 dc jest że mną ok, a później w drugiej połowie cyklu mi siada na mozg. A żeby powiedzieć coś pozytywnego nie mam już kataru :D i padał śnieg więc jest troszkę biało, a jajuz rozebrałam choinkę haha

Ja mam za sobą kolejną, nieprzespaną noc (żebra nadal, zwłaszcza w nocy, przypominają mi o upadku), a dzisiaj mam przed sobą ciężki dzień, a w zasadzie sprawę, która przyprawia mnie o mdłości, a na samą myśl o niej trzęsę się (ze złości) jak osika, do załatwienia. Trzymajcie kciuki, żebym to ogarnęła, pozostając przy tym w miarę spokojna i rzeczowa 🤦‍♀️
🤞🏻

Ale się cieszę!!! I dalej zaciskam kciuki mocno. Proga też robiłaś, nie? :)

Rzeczywiście coś z tymi drugimi IUI jest do rzeczy, ale nie chce się nakręcać żeby potem nie trzeba było mnie zbierać z podłogi :D
Pytasz czy zrobiłam proga.. wstyd by mi było przed "nowymi" staraczkami zapomnieć

of course GIF

Hej. U mnie dziś 23 dc, a ja już mam wkurwa takiego wiecie jakby przedokresowo i że strachu że nie udało się. Nie umiem do.konca tego wytłumaczyć, ale wkurzają mnie wszyscy i wszystko. No to jeszcze jak mi temp na dniach taka codziennie nie wzrośnie i zobaczę zielonkami gesty śluz plus dorwie mnie migrena i ochota na słodycze i jakieś pryszcze (serio, w żadnej z ciąży , straconej i nie straconej,nie miałam takich "objawow" okresowych). Ale ja się nakręcam, aż za mocno, ale nie umiem inaczej. Już jak dostanę okres i tak do ok 15 dc jest że mną ok, a później w drugiej połowie cyklu mi siada na mozg. A żeby powiedzieć coś pozytywnego nie mam już kataru :D i padał śnieg więc jest troszkę biało, a jajuz rozebrałam choinkę haha
To skąd jesteś, że trochę biało? Ja wczoraj na sankach śmigałam, a mróz taki, że po wyjściu z Lidla musiałam skrobać szyby 🙄 tak jest w podkarpackim 😁

reklama
Do góry