reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Chyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.

Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła się 😊 ja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska
O mamusku rajusku! Tak po cichutku gratuluję i nawet miło zobaczyć nieswoje dwie kreseczki ❤️

Chyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.

Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła się 😊 ja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska
Kreseczka zdecydowanie ciemniejsza🙏❤️ trzymam mocno kciuki za bete🤞
Az piękniejszy poranek sie zrobil!
Teraz tylko zeby tak zostalo do konca miesiaca😁

Podobno najczęściej druga iui się udaje 😊 więc teraz trzymam kciuki za @Motylkowa! I za chwilkę za Ciebie i @Aileen28 jak się zdecydujecie na drugą 😊🤞🤞

A tak swoją drogą to najwyraźniej słabe nasienie u nas było przyczyną braku ciąży. Może też i wady poprzednich. Faktem jest, że nawet z morfo 0% da się uzyskać ciąż 🤷 a co będzie dalej zobaczymy
Ale się cieszę!!! I dalej zaciskam kciuki mocno. Proga też robiłaś, nie? :)

Rzeczywiście coś z tymi drugimi IUI jest do rzeczy, ale nie chce się nakręcać żeby potem nie trzeba było mnie zbierać z podłogi :D

Hej. U mnie dziś 23 dc, a ja już mam wkurwa takiego wiecie jakby przedokresowo i że strachu że nie udało się. Nie umiem do.konca tego wytłumaczyć, ale wkurzają mnie wszyscy i wszystko. No to jeszcze jak mi temp na dniach taka codziennie nie wzrośnie i zobaczę zielonkami gesty śluz plus dorwie mnie migrena i ochota na słodycze i jakieś pryszcze (serio, w żadnej z ciąży , straconej i nie straconej,nie miałam takich "objawow" okresowych). Ale ja się nakręcam, aż za mocno, ale nie umiem inaczej. Już jak dostanę okres i tak do ok 15 dc jest że mną ok, a później w drugiej połowie cyklu mi siada na mozg. A żeby powiedzieć coś pozytywnego nie mam już kataru :D i padał śnieg więc jest troszkę biało, a jajuz rozebrałam choinkę haha

Ja mam za sobą kolejną, nieprzespaną noc (żebra nadal, zwłaszcza w nocy, przypominają mi o upadku), a dzisiaj mam przed sobą ciężki dzień, a w zasadzie sprawę, która przyprawia mnie o mdłości, a na samą myśl o niej trzęsę się (ze złości) jak osika, do załatwienia. Trzymajcie kciuki, żebym to ogarnęła, pozostając przy tym w miarę spokojna i rzeczowa 🤦‍♀️
🤞🏻

Ale się cieszę!!! I dalej zaciskam kciuki mocno. Proga też robiłaś, nie? :)

Rzeczywiście coś z tymi drugimi IUI jest do rzeczy, ale nie chce się nakręcać żeby potem nie trzeba było mnie zbierać z podłogi :D
Pytasz czy zrobiłam proga.. wstyd by mi było przed "nowymi" staraczkami zapomnieć

of course GIF

Hej. U mnie dziś 23 dc, a ja już mam wkurwa takiego wiecie jakby przedokresowo i że strachu że nie udało się. Nie umiem do.konca tego wytłumaczyć, ale wkurzają mnie wszyscy i wszystko. No to jeszcze jak mi temp na dniach taka codziennie nie wzrośnie i zobaczę zielonkami gesty śluz plus dorwie mnie migrena i ochota na słodycze i jakieś pryszcze (serio, w żadnej z ciąży , straconej i nie straconej,nie miałam takich "objawow" okresowych). Ale ja się nakręcam, aż za mocno, ale nie umiem inaczej. Już jak dostanę okres i tak do ok 15 dc jest że mną ok, a później w drugiej połowie cyklu mi siada na mozg. A żeby powiedzieć coś pozytywnego nie mam już kataru :D i padał śnieg więc jest troszkę biało, a jajuz rozebrałam choinkę haha
To skąd jesteś, że trochę biało? Ja wczoraj na sankach śmigałam, a mróz taki, że po wyjściu z Lidla musiałam skrobać szyby 🙄 tak jest w podkarpackim 😁

reklama
Do góry