mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Miałyście takie brazowe brunatne uprawy ze 3 dni po okresie?? Na początku listopada odstawiłam krążek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uplawyMiałyście takie brazowe brunatne uprawy ze 3 dni po okresie?? Na początku listopada odstawiłam krążek...
To i ja przyłączam się do dołka. Iui raczej nieudana, czuje, że za rogiem @ dodatkowo chłop się rozchorował i antybiotyk, więc następna iui zostanie przełożoną a liczyłam, że zakończę temat starań definitywnie wraz z lutym...
Myśleliśmy, ale na ten moment się nie zdecydujemy.A myślała któraś z was o adopcji???
Tak, ja jeśli nie uda się naturalnie ani poprzez in vitro to na pewno będziemy starać się o adopcje. Ostatnio rozpisałam sobie cały plan i jeśli się nic nie powiedzie to w drugiej połowie 2025 będziemy działać w tym temacieA myślała któraś z was o adopcji???
i To jakiś plan. Ja o tym nie myślałam jeszcze za krótki czas starań. Ale mój mąż się boi że nie pokochałby tak jak swojego a tyle dzieci czeka na domTak, ja jeśli nie uda się naturalnie ani poprzez in vitro to na pewno będziemy starać się o adopcje. Ostatnio rozpisałam sobie cały plan i jeśli się nic nie powiedzie to w drugiej połowie 2025 będziemy działać w tym temacie
Tak, rodzic adopcyjny może być max 40lat starszy od dzieckaProces adopcji w naszym kraju jest dla mnie chory.
Parom w wieku 40 lat już nie dadzą niemowlaka Przynajmniej tak wyczytałam.
No pewnie rozumiem to doskonale.no u mnie rozum mówi tak, a serce mówi nie... zobaczymy. Nie mogę robić nic na siłę...