reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Mój plan jest taki na ten cykl że jeśli nie przyjdzie @ do poniedziałku to wtedy jeszcze powtórzę rano test a popołudniu do lekarza, czy dobrze myślę? Dzisiaj 37dc, 3 dni po terminie @, więc w poniedziałek by był 43 dc to myślę że wtedy by było wszystko jasne o ile nie dostanę wcześniej @ 😔 w sumie to nie wiem czy są jeszcze jakieś szanse

Mój plan jest taki na ten cykl że jeśli nie przyjdzie @ do poniedziałku to wtedy jeszcze powtórzę rano test a popołudniu do lekarza, czy dobrze myślę? Dzisiaj 37dc, 3 dni po terminie @, więc w poniedziałek by był 43 dc to myślę że wtedy by było wszystko jasne o ile nie dostanę wcześniej @ 😔 w sumie to nie wiem czy są jeszcze jakieś szanse
Koniecznie testuj jeśli @ nie przyjdzie! Chyba kojarzę że masz normalnie długie cykle, a zdarzyły Ci się kiedyś takie ponad 40 dni? Oby wszystko się wyjaśniło wkrótce bo wyobrażam sobie jak meczące może być takie tkwienie w niewiadomym 😞

Koniecznie testuj jeśli @ nie przyjdzie! Chyba kojarzę że masz normalnie długie cykle, a zdarzyły Ci się kiedyś takie ponad 40 dni? Oby wszystko się wyjaśniło wkrótce bo wyobrażam sobie jak meczące może być takie tkwienie w niewiadomym 😞
Najdłuższy cykl jaki miałam to 36 dni ale to dawno bo ponad rok temu, a teraz odkąd odstawiłam tabletki to 4 cykle co 33 dni i jeden co 30, a teraz leci 37 dc 🤷‍♀️ 🙉

reklama
Do góry