reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Nie testowałam właśnie, zaczęłam się stresować, a chyba nie o to w tym chodzi.. pierwszy mój cykl z testami, staramy się już ponad rok. Jak się nie uda, to w kolejnym cyklu postaram się więcej testów zrobić :)
Jak już zbliżasz się do owu polecam robić testy 2x dziennie. Paradoksalnie to uspokaja, bo masz większą pewność że nie przeoczysz 😊

reklama
Cześć wszystkim [emoji4] Myślicie że mogę uznać ten test owu za pozytywny? Trochę mnie zaskoczył wygląd kresek bo dzisiaj 11 dc a to chyba pozytyw. Z reguły owu mam od 16 do 18 dc i w okolicach 10/11 dc zaczynałam robić testy a tu proszę, wygląda na to że w tym cyklu wykorzystam tylko jeden test.
SmartSelect_20210118-141002_Premom.jpeg

Cześć wszystkim [emoji4] Myślicie że mogę uznać ten test owu za pozytywny? Trochę mnie zaskoczył wygląd kresek bo dzisiaj 11 dc a to chyba pozytyw. Z reguły owu mam od 16 do 18 dc i w okolicach 10/11 dc zaczynałam robić testy a tu proszę, wygląda na to że w tym cyklu wykorzystam tylko jeden test.Zobacz załącznik 1228372
Jaka to jest aplikacja? :)

Dziewczyny, w sobotę wzięłam ostatnia luteinę, temp spadła do 36,6. Nie ma szans już na nic, nie? 25 dc dziś
Zawsze jest szansa🤞testujesz jutro?
A swoją drogą to niesamowite u Ciebie temp spadła do 36,6 a u mnie 36,6 to był skok. Niskie temp miałam na poziomie 36.1🤔
I żeby nie było, że mnie żaden ekspert od temperatury, mierzę pierwszy cykl😉

Zawsze jest szansa🤞testujesz jutro?
A swoją drogą to niesamowite u Ciebie temp spadła do 36,6 a u mnie 36,6 to był skok. Niskie temp miałam na poziomie 36.1🤔
I żeby nie było, że mnie żaden ekspert od temperatury, mierzę pierwszy cykl😉
jeszcze poczekam. Zatestuje w piątek, 14 dpo. Aczkolwiek coś czuję, że się nie udało, a to już drugi cykl z CLO ☹️ jakiś dołek mnie dopadł... W ogóle nie mam już siły do tego wszystkiego... Podjęliśmy z mężem decyzję że odpuszczamy na jakiś czas...

A u mnie zalamka dzisiaj. Byłam na 100% pewna że owu była wczoraj, peak na testach w sobote rano, śluz plodny etc. Dzisiaj byłam na zwykłej wizycie i lekarz powiedział że na prawym jajniku widzi duży pecherzyk :( nie wie że się staram bo mam czekać jeszcze miesiąc wg niej, ale powiedziała że macica wygląda super więc w sumie nie wiem po co mam czekać i na co. Teraz i tak już nie ważne bo jak nie bylo owu to i tak muszę czekać i oby następny cykl był lepszy. Mam jeszcze cień nadziei że się pomyliła i to jednak ciałko żółte było a nie pecherzyk, ale to lekarz raczej takie rzeczy rozróżnia choć usg w Luxmedzie mają słabe...🥺 😭😭

reklama
A u mnie zalamka dzisiaj. Byłam na 100% pewna że owu była wczoraj, peak na testach w sobote rano, śluz plodny etc. Dzisiaj byłam na zwykłej wizycie i lekarz powiedział że na prawym jajniku widzi duży pecherzyk :( nie wie że się staram bo mam czekać jeszcze miesiąc wg niej, ale powiedziała że macica wygląda super więc w sumie nie wiem po co mam czekać i na co. Teraz i tak już nie ważne bo jak nie bylo owu to i tak muszę czekać i oby następny cykl był lepszy. Mam jeszcze cień nadziei że się pomyliła i to jednak ciałko żółte było a nie pecherzyk, ale to lekarz raczej takie rzeczy rozróżnia choć usg w Luxmedzie mają słabe...🥺 😭😭
ale skoro nie pękł to może jednak owu nie było... Jest szansa, że pęknie jeszcze

Do góry