reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Mój plan jest taki na ten cykl że jeśli nie przyjdzie @ do poniedziałku to wtedy jeszcze powtórzę rano test a popołudniu do lekarza, czy dobrze myślę? Dzisiaj 37dc, 3 dni po terminie @, więc w poniedziałek by był 43 dc to myślę że wtedy by było wszystko jasne o ile nie dostanę wcześniej @ 😔 w sumie to nie wiem czy są jeszcze jakieś szanse

Mój plan jest taki na ten cykl że jeśli nie przyjdzie @ do poniedziałku to wtedy jeszcze powtórzę rano test a popołudniu do lekarza, czy dobrze myślę? Dzisiaj 37dc, 3 dni po terminie @, więc w poniedziałek by był 43 dc to myślę że wtedy by było wszystko jasne o ile nie dostanę wcześniej @ 😔 w sumie to nie wiem czy są jeszcze jakieś szanse
Koniecznie testuj jeśli @ nie przyjdzie! Chyba kojarzę że masz normalnie długie cykle, a zdarzyły Ci się kiedyś takie ponad 40 dni? Oby wszystko się wyjaśniło wkrótce bo wyobrażam sobie jak meczące może być takie tkwienie w niewiadomym 😞

Koniecznie testuj jeśli @ nie przyjdzie! Chyba kojarzę że masz normalnie długie cykle, a zdarzyły Ci się kiedyś takie ponad 40 dni? Oby wszystko się wyjaśniło wkrótce bo wyobrażam sobie jak meczące może być takie tkwienie w niewiadomym 😞
Najdłuższy cykl jaki miałam to 36 dni ale to dawno bo ponad rok temu, a teraz odkąd odstawiłam tabletki to 4 cykle co 33 dni i jeden co 30, a teraz leci 37 dc 🤷‍♀️ 🙉

reklama
Do góry