reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

Hej dziewczyny, ale ten 7 styczeń na liście niebieski! 💙💙💙 @Magdalena09 GRATULACJE!
@Aileen28 czekamy dziś na twoje piękne dwie krechy 😍
U mnie bez zmian, żadnych dolegliwości, małpiszon znikł, czuje się dobrze i ciesze się że trochę żyjemy remontem i może to nas odwiedzie od myślenia tylko o jednym. Oby to zaowocowało małą fasolinką 😍

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie 31 dc, cycki nie bolą chodź zawsze na tydzień przed okresem już je czułam , tylko trochę śluzu, w tym miesiącu jestem jakaś spokojna ☺️ Miłego dnia i trzymam kciuki 🤞 za testujące 😍❤️

Coraz więcej kresek ![emoji2956][emoji2956]
Hej dziewczyny, ale ten 7 styczeń na liście niebieski! [emoji170][emoji170][emoji170] @Magdalena09 GRATULACJE!
@Aileen28 czekamy dziś na twoje piękne dwie krechy [emoji7]
U mnie bez zmian, żadnych dolegliwości, małpiszon znikł, czuje się dobrze i ciesze się że trochę żyjemy remontem i może to nas odwiedzie od myślenia tylko o jednym. Oby to zaowocowało małą fasolinką [emoji7]

Witam was kobitki 😊 jestem tu nowa, i póki co mało aktywna. Staramy się z mężem o dzidziusia. Ostatnia miesiączka 16-20 grudzień, owulacja 31 grudzień, termin planowanej miesiączki jutro. Nie wytrzymałam i dwa dni temu zatestowalam wieczorem i cień cienia się pokazał powtórzyłam rano i również cień cienia więc czekam z testowaniem do piątku. Trzymajcie kciuki. 😊 Pierwszy test wieczorny, drugi poranny.

Załączniki

• IMG_20210112_071418.jpg
    IMG_20210112_071418.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 142
Witam was kobitki 😊 jestem tu nowa, i póki co mało aktywna. Staramy się z mężem o dzidziusia. Ostatnia miesiączka 16-20 grudzień, owulacja 31 grudzień, termin planowanej miesiączki jutro. Nie wytrzymałam i dwa dni temu zatestowalam wieczorem i cień cienia się pokazał powtórzyłam rano i również cień cienia więc czekam z testowaniem do piątku. Trzymajcie kciuki. 😊 Pierwszy test wieczorny, drugi poranny.
Nooo to nie jest cień cienia ;) gratuluję :)

A ja się z wami witam w 1 dc.
Wszystkim dwóm kreseczkom gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 😍😍 a dziewczynom przed testowaniem życzę żeby zobaczyły te wymarzone dwie kreski!

Chce mieć pewność. W ubiegłym cyklu też był cień cienia, fakt, że mniej widoczny, radość ogromna a tu okres i to 4 dni przed czasem. Nie chcę się nakręcać. Ale w piątek powtórzę i dam znać ❤️

reklama
Do góry