Lytomka
Fanka BB :)
Ale chyba już mamy jakieś styczniowe kreski? Jakieś gratulacje tu widziałam kilka stron temu@katrina13 testujesz dziś? nie mogę się doczekać pierwszych dwóch kresek w styczniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale chyba już mamy jakieś styczniowe kreski? Jakieś gratulacje tu widziałam kilka stron temu@katrina13 testujesz dziś? nie mogę się doczekać pierwszych dwóch kresek w styczniu
Nie martw się na zapas, może nie wszystko stracone, a jak będziesz się stresować to napewno dobrze nie wpłynie! No a jak będzie bardzo chory to niestety zdrowie jest najważniejsze... Trzymam kciuki, żeby się udało!Hejka, a ja się trochę pożale boje się, że ze styczniowych staranek nici . Mąż mi się rozchorował kicha, smarka itd.. apka pokazuje 4 dni do owu i nw jak to będzie . Robię testy owu i myśle, ze się pokryje z tym co pokazuje apka, bo ost się zgadzało... a on nie do życia ;(
A nooo moze faktycznie, spojrzałam, ze w tabelce nikogo nie maAle chyba już mamy jakieś styczniowe kreski? Jakieś gratulacje tu widziałam kilka stron temu
Jutro dziewczyny rozbiją bankHej dziewczynki, gdzie ta magia nowego roku.. Co tu taka cisza w pozytywnych testach..
No ja myślę.. Trzymam za Was kciuki dziewczyny..Jutro dziewczyny rozbiją bank
Dziewczyny od pozytywnych testów, napiszcie bo musiałam przeoczyć a teraz nie mogę znaleźć która już jest szczęściarą i zaraz uzupełnię listę@Karola94 czy możesz wrzucić szczęściarę do zestawienia ?
@Klaudia2626 wrzucała pozytywne krechy, znalazłam jakoś jak przeglądałam wątek możesz wpisaćDziewczyny od pozytywnych testów, napiszcie bo musiałam przeoczyć a teraz nie mogę znaleźć która już jest szczęściarą i zaraz uzupełnię listę
Ja przekładam testowanie na 18.01@katrina13 testujesz dziś? nie mogę się doczekać pierwszych dwóch kresek w styczniu