reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Ja biorę sporo wszystkiego przez ogólne przewlekle niedobory : d2000, wapń 1000j, magneb6 forte, cynk, B complex, mace, Miositogyn. Mój B bierze wszystko co ja plus jeszcze Geriavit ale bez Miositogyn :) może coś z tego ma wpływ 😅
Dziś porządki że szok... Padam już na ryj. Moje dzieci chyba będą mieć zakaz wstępu do swoich pokoi 🤣

Miałaś tą konsultacje na NFZ czy w ramach jakiego ubezpieczenia? Mi w luxmedzie też nie chcieli za bardzo robić badań. Niektórzy lekarze twierdzili, że badania się robi po 3 poronieniach 🤦 (jestem po 2) inni twierdzili że tak się czasem zdarza i trzeba próbować dalej. 🤷A jeszcze inni umywali ręce i odsyłali do innego lekarza. W końcu się wkurzyłam znalazłam lekarza prywatnie poza Luxmed, lekarz dał skierowanie na przeróżne badania. Cenę liczyliśmy w tysiącach niestety, ale było warto bo wiem że bez leków nie uda mi się donosić ciąży.
A jaki to Luxmed? Ja mam pakiet w Luxmed w Lublinie, zamówiłam wszystkie skierowania online w uzasadnieniu napisałam, że 5-mcy bezowocnych starań. Dostałam wszystkie skierowania, wszystkie badania zrobione. Może wykup sobie pakiet.

A jaki to Luxmed? Ja mam pakiet w Luxmed w Lublinie, zamówiłam wszystkie skierowania online w uzasadnieniu napisałam, że 5-mcy bezowocnych starań. Dostałam wszystkie skierowania, wszystkie badania zrobione. Może wykup sobie pakiet.
Luxmed Warszawa. Jak to zamówiłaś skierowania online ? Jak to się robi ? Pakiet mam bardzo obszerny i większość badań które chciałam zrobić miałam w pakiecie. Ja umawiałam teleporade i mówiłam co i jak a i tak nie chcieli za bardzo dawać skierowań.

reklama
Do góry