reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
❤ Drugi cykl starań :) Pierwszy cykl bez monitorowania dopiero w drugim kupiłam testy owulacyjne i robiłam je dwa razy dziennie. Dzięki testom dowiedziałam się że owulacje miałam 3 dni wcześniej niż myślałam ☺
Super :)
Ja mam dosyć długie cykle i wyrzucałam testy do kosza i nie testowałam owu do samej @, chyba duzy błąd :) raz przez przypadek w 34 dc wyskoczył pozytyw 🙊 ale nic z tego nie wyszło ;)
Teraz 1 cykl stymulowany i monitorowany odrazu u gine, a przez święta przedłuża się wszystko :)

Pierwszy pozytywny test byl o 11 godzinie a wieczorem koło 21 przytulanki ☺ później na drugi dzień z rana też były przytulanki ☺ i kolejny dzień też z rana :p

To widzę, ze mamy podobnie 🤣
U nas pierwszy pozytywny 22- przytulanki były o 20, później koło 1 w nocy i rano. Także jest szansa, ze będą dwie kreseczki! Obyś mnie zaraziła

Super :)
Ja mam dosyć długie cykle i wyrzucałam testy do kosza i nie testowałam owu do samej @, chyba duzy błąd :) raz przez przypadek w 34 dc wyskoczył pozytyw 🙊 ale nic z tego nie wyszło ;)
Teraz 1 cykl stymulowany i monitorowany odrazu u gine, a przez święta przedłuża się wszystko :)
Z testami owulacyjnymi jest różnie i nie każdemu dobrze wychodzą :)
Jak teraz monitorujesz wszystko u gine to będzie dobrze 🥰 trzeba próbować wszystkiego aż w końcu się uda ❤

reklama
Do góry