reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Ciężko stwierdzić przy nieregularnych cyklach. Obstawiam, że 12dpo, ponieważ w tamtym dniu tak bardzo zakłuł mnie jajnik, że musiałam się zgiąć w pół. Chociaż na dwoje babka wróżyła.. I teoretycznie klucie w jajniku nie oznacza, że owulacja nastąpiła w 100% jednak u mnie to coś nowego.
6 dni to na pewno za długo na implantacyjne... Bardziej brzmi jak jakaś infekcja. Ewentualnie plamienie z powodu zbyt niskiego progesteronu...
Ale póki nie ma @, wszystko jest możliwe. :)
A ile jesteś dpo?

U mnie cykle bywają nawet po ponad 40 dni :-/
Chyba muszę zmienić lekarza bo mojego albo wiecznie nie ma albo nie idzie się z nim dogadać

Oprócz opisywanego wcześniej bulgotania masz jakieś objawy?
Przeważnie 29/31 czasami skok nawet do 36. Ale to chyba jest jeszcze jako regularne, kiedyś czytałam że różnica 7 dni mieści się w regularności cyklu. [emoji2368]

I ja po cichu gratuluję ❤️
Ile jesteś dpo ? I co to za test?
Dziękuję 🥰 11dpo z tego co mi się wydaje. Test kupiony w aptece. Pierwszy raz taki miałam. Nie ma nazwy. Załącze zdjęcie jak wygląda :)

Załączniki

• 20210103_173350.jpg
    20210103_173350.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 106
U mnie cykle bywają nawet po ponad 40 dni :-/
Chyba muszę zmienić lekarza bo mojego albo wiecznie nie ma albo nie idzie się z nim dogadać

Oprócz opisywanego wcześniej bulgotania masz jakieś objawy?
Hmmm.... 10dpo/11dpo ból jak na @ nawet założyłam podpaskę bo czułam że pewnie zaraz będzie małpiszon.
Kilka dni delikatne kucie jajników i pachwin.
12dpo/13dpo czułam dreszcze było mi poprostu jakoś zimno i ból piersi się pojawił
Dziś od rana 14dpo bulgotanie w dole brzucha co zawsze wskazywało @ ale jej brak i właśnie takie lekkie plamienie jaśniutkie jak kawa z mlekiem / beżowe. I to tyle, czy to są objawy? Nie wiem czegoś napewno 😅 ale prędzej @.
Poprostu napisałam co czuje od kilku dni i co zwróciło moja uwagę. 😉

Trzymam kciuki [emoji1696] [emoji16] Oby ta wredna @ nie przyszła [emoji6]
Hmmm.... 10dpo/11dpo ból jak na @ nawet założyłam podpaskę bo czułam że pewnie zaraz będzie małpiszon.
Kilka dni delikatne kucie jajników i pachwin.
12dpo/13dpo czułam dreszcze było mi poprostu jakoś zimno i ból piersi się pojawił
Dziś od rana 14dpo bulgotanie w dole brzucha co zawsze wskazywało @ ale jej brak i właśnie takie lekkie plamienie jaśniutkie jak kawa z mlekiem / beżowe. I to tyle, czy to są objawy? Nie wiem czegoś napewno [emoji28] ale prędzej @.
Poprostu napisałam co czuje od kilku dni i co zwróciło moja uwagę. [emoji6]

Ciężko stwierdzić przy nieregularnych cyklach. Obstawiam, że 12dpo, ponieważ w tamtym dniu tak bardzo zakłuł mnie jajnik, że musiałam się zgiąć w pół. Chociaż na dwoje babka wróżyła.. I teoretycznie klucie w jajniku nie oznacza, że owulacja nastąpiła w 100% jednak u mnie to coś nowego.
12 dpo to może jeszcze być za wcześnie na test. :) Także jeszcze nie wszystko stracone! A czasem jajnik boli przed owulacją, więc mogłaś ją mieć nawet później...

reklama
Do góry