reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
Ciężko stwierdzić przy nieregularnych cyklach. Obstawiam, że 12dpo, ponieważ w tamtym dniu tak bardzo zakłuł mnie jajnik, że musiałam się zgiąć w pół. Chociaż na dwoje babka wróżyła.. I teoretycznie klucie w jajniku nie oznacza, że owulacja nastąpiła w 100% jednak u mnie to coś nowego.
6 dni to na pewno za długo na implantacyjne... Bardziej brzmi jak jakaś infekcja. Ewentualnie plamienie z powodu zbyt niskiego progesteronu...
Ale póki nie ma @, wszystko jest możliwe. :)
A ile jesteś dpo?

U mnie cykle bywają nawet po ponad 40 dni :-/
Chyba muszę zmienić lekarza bo mojego albo wiecznie nie ma albo nie idzie się z nim dogadać

Oprócz opisywanego wcześniej bulgotania masz jakieś objawy?
Przeważnie 29/31 czasami skok nawet do 36. Ale to chyba jest jeszcze jako regularne, kiedyś czytałam że różnica 7 dni mieści się w regularności cyklu. [emoji2368]

I ja po cichu gratuluję ❤️
Ile jesteś dpo ? I co to za test?
Dziękuję 🥰 11dpo z tego co mi się wydaje. Test kupiony w aptece. Pierwszy raz taki miałam. Nie ma nazwy. Załącze zdjęcie jak wygląda :)

Załączniki

• 20210103_173350.jpg
    20210103_173350.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 101
U mnie cykle bywają nawet po ponad 40 dni :-/
Chyba muszę zmienić lekarza bo mojego albo wiecznie nie ma albo nie idzie się z nim dogadać

Oprócz opisywanego wcześniej bulgotania masz jakieś objawy?
Hmmm.... 10dpo/11dpo ból jak na @ nawet założyłam podpaskę bo czułam że pewnie zaraz będzie małpiszon.
Kilka dni delikatne kucie jajników i pachwin.
12dpo/13dpo czułam dreszcze było mi poprostu jakoś zimno i ból piersi się pojawił
Dziś od rana 14dpo bulgotanie w dole brzucha co zawsze wskazywało @ ale jej brak i właśnie takie lekkie plamienie jaśniutkie jak kawa z mlekiem / beżowe. I to tyle, czy to są objawy? Nie wiem czegoś napewno 😅 ale prędzej @.
Poprostu napisałam co czuje od kilku dni i co zwróciło moja uwagę. 😉

Trzymam kciuki [emoji1696] [emoji16] Oby ta wredna @ nie przyszła [emoji6]
Hmmm.... 10dpo/11dpo ból jak na @ nawet założyłam podpaskę bo czułam że pewnie zaraz będzie małpiszon.
Kilka dni delikatne kucie jajników i pachwin.
12dpo/13dpo czułam dreszcze było mi poprostu jakoś zimno i ból piersi się pojawił
Dziś od rana 14dpo bulgotanie w dole brzucha co zawsze wskazywało @ ale jej brak i właśnie takie lekkie plamienie jaśniutkie jak kawa z mlekiem / beżowe. I to tyle, czy to są objawy? Nie wiem czegoś napewno [emoji28] ale prędzej @.
Poprostu napisałam co czuje od kilku dni i co zwróciło moja uwagę. [emoji6]

Ciężko stwierdzić przy nieregularnych cyklach. Obstawiam, że 12dpo, ponieważ w tamtym dniu tak bardzo zakłuł mnie jajnik, że musiałam się zgiąć w pół. Chociaż na dwoje babka wróżyła.. I teoretycznie klucie w jajniku nie oznacza, że owulacja nastąpiła w 100% jednak u mnie to coś nowego.
12 dpo to może jeszcze być za wcześnie na test. :) Także jeszcze nie wszystko stracone! A czasem jajnik boli przed owulacją, więc mogłaś ją mieć nawet później...

reklama
Do góry