Bi sejf lala jak ja bym chciała żeby Kraków był blisko dla mnie. A to kuźwa kawał drogi ode mnie ;( jest tam gdzieś taka budka że świeżymi pączkami które są nieziemskie najlepsze w moim życiu pyszne pączki czy jakoś tak musicie to znaleźć mają tyle rodzajów że pala mała
reklama
bada m.
Fanka BB :)
Nulini super, też bym pojechała;-):-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
To mój pierwszy wypad sam na sam z Mężem "bez powodu" - raz Tosię porzuciliśmy, jak mieliśmy wesele dwudniowe 250km od domu i raz na Sylwestra...
Ciekawe, czy się z Mężem dogadamy w ogóle
Ciekawe, czy się z Mężem dogadamy w ogóle
U nas też się dzisiaj przebiła druga jedynka, także jeszcze kilka dni męki i będzie spokój - mam nadzieję
My już nie mamy jak gdzieś się wyrwać, bo na wszystkie weekendy we wrześniu zostawialismy Miłosza dziadkom :-) a na sylwestra będziemy brać młodego ze sobą, idziemy na prawdziwy wiejski dancing, ale szczerze to na takim najlepiej się bawimy :-)
My już nie mamy jak gdzieś się wyrwać, bo na wszystkie weekendy we wrześniu zostawialismy Miłosza dziadkom :-) a na sylwestra będziemy brać młodego ze sobą, idziemy na prawdziwy wiejski dancing, ale szczerze to na takim najlepiej się bawimy :-)
bada m.
Gratki zęborów
Nulini przyznam Ci się, że też mam takie obawy czy bez naszej gromady byśmy się dogadywali
Nulini przyznam Ci się, że też mam takie obawy czy bez naszej gromady byśmy się dogadywali
U nas dalej zębówbrak za to Jagoda dzisiaj pierwszy raz stanęłana wyprostowanych nóżkach.my w listopadzie chcemy jechać ale dzieci jadą z nami,jakoś niechce ich zostawiać.za to za tydzień mamy rocznice ślubu i gdzieć sobie wyjdziemy sami.
reklama
bada m.
Doggi my za dużego doświadczenia nie mamy w tej kwestii, tylko raz byliśmy sami 4 dni na wyjeździe i mąż mnie zagłaskał na śmierć