reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Bi sejf lala ;) jak ja bym chciała żeby Kraków był blisko dla mnie. A to kuźwa kawał drogi ode mnie ;( jest tam gdzieś taka budka że świeżymi pączkami które są nieziemskie najlepsze w moim życiu ;) pyszne pączki czy jakoś tak musicie to znaleźć mają tyle rodzajów że pala mała

reklama
Doggi, wezcie Stacha, spotkaja sie z Navem I bedzie koniec swiata :)
Oni naprawde by sie dogadi, tyle ze my bysmy osiwialy :)

Laski serio zazdraszcAm Wam tych wypadow sam na sam z mezem, bez dzieciorow

To mój pierwszy wypad sam na sam z Mężem "bez powodu" - raz Tosię porzuciliśmy, jak mieliśmy wesele dwudniowe 250km od domu i raz na Sylwestra...
Ciekawe, czy się z Mężem dogadamy w ogóle :-D:-D:-D

U nas też się dzisiaj przebiła druga jedynka, także jeszcze kilka dni męki i będzie spokój - mam nadzieję :-D
My już nie mamy jak gdzieś się wyrwać, bo na wszystkie weekendy we wrześniu zostawialismy Miłosza dziadkom :-) a na sylwestra będziemy brać młodego ze sobą, idziemy na prawdziwy wiejski dancing, ale szczerze to na takim najlepiej się bawimy :-)

My z T dogadujemy się przekozacko na takich wyjazdach, naprawdę jak nie my :)

Indi jakbyśmy stacha wzięli musielibyśmy wziąć też tą france ole a z tą dwójka to ch.uj nie relaks :p

U nas dalej zębówbrak za to Jagoda dzisiaj pierwszy raz stanęłana wyprostowanych nóżkach.my w listopadzie chcemy jechać ale dzieci jadą z nami,jakoś niechce ich zostawiać.za to za tydzień mamy rocznice ślubu i gdzieć sobie wyjdziemy sami.

reklama
Do góry