reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Zuzanna no niestety tak to już gdy dzieciaki ruszą... Mój to już nawet nie płacze tylko zastyga na chwilę i obserwuje ^^ No chyba, że mocno się uderzy albo przestraszy.

Rety ale upały. Młody jęczydupka przez to straszna. Dziewczyny na zmianę w brodziku się moczą. Sama chętnie bym wskoczyła :-D

reklama
U mnie stopniowo jest wprowadzane mleko następne, ze względu na to że moje dziecko jest dorodne ma 76/10,1 kg :/ jest co nosić lekarz zalecił pod koniec 6m wprowadzać :( u mnie w domu jest 30 st. dosłownie sauna :(

Zacznie chodzić to zrzuci :) no niestety w męża się wdał, jak patrzę w książeczkę zdrowia męża to różnice są minimalne

To mój tata zauważył że moja starsza córka idzie jak ja ze wzrostem i wagą
Zawsze narzekam że jest za chuda a okazuje sie że ja też taka byłam.

Ja znalazłam ostatnio swoją książeczkę zdrowia. No i urodzilysmy sie z ta samą wagą i wzrostem. Ale na pół roczku moje dziecko wage ma mniejsza niz mamusia. Maja ma 7300 a mamusia w tym samym czasie 8300. A wzrost taki sam :)
Mam nadzieję ze w tej kwestii ma geny męża. I nie bedzie cale życie pulchniutka jak mamuśka.

Helol, my po szczepieniu, moja córa jak na skończone parę dni temu nadal niewielka, aż 66 cm i 7300 wagi, to by wyjaśniało czemu wciąż ubranka r. 62 nadal dobre....., chociaż raz dla odmiany moje dziecko nic nie odpierdzielalo po szczepiniu tylko jeden dzień przespała w sumie aż 5 h
Jeśli o diete chodzi to rozszerzania, jest jogurt, kefir, całe jajo, owoce, obiadki, pieczywo, soki, herabtki i woda. W związku z zaparciami mamy leki, na minimumu 3 tyg probiotyk na zaparcia i syrop a i jeszcze espu cos tam, dupsko mała ma zapieczone, ech.
Dobranoc

reklama
Do góry