reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Podobno mleko 1 nie bardzo różni od 2, a 1 ma bardziej restrykcyjne normy przy produkcji, tak napisali specjaliści w nowych zaleceniach, co pewnie na reke producentom nie jest :p

Zuzanna a dorośli też jedzą jak w zegarku i z miarką porcji? Skoro nie chce na raz wiecej to cóż począć. No na mm nocne pobudki niewygodne.

reklama
Hejka, my byliśmy dzisiaj załatwić formalności u księdza i chrzcimy Miłosza 15.08, nie wiem jeszcze jak go ubrać, po sklepach chodziłam i nic ciekawego nie znalazłam
.. Macie może pomysły gdzie kupię coś eleganckiego młodemu? przez neta nie wchodzi w grę, bo chciałabym to zobaczyć przed kupnem...

Megami my na noc termos z gorącą wodą + szklanka z zimną i na śpiocha robimy mleko :p a na początku wstawalam kilka razy gotowalam wodę i potem studzilam... To była dopiero masakra :-D

Ostatnia edycja:
Megami, ale na mleka "1" nie może być promocji i są drogie, w porównaniu do "2", "3", które czasem na promo w marketach kosztują dużo taniej, więc producent zarabia więcej :tak:

Ja mam podgrzewacz - wstawiam wieczorem butlę, w kapslu mam odsypaną mieszankę, robię mleko, wstawiam następną butelkę z samą wodą i tak do skutku :-D
Ale teraz w nocy już nie je, więc trzymam wodę na śniadanie o 7 :tak:

My mamy w sypialni czajnik, pudlo z mlekiem, zimna wode I butle, wiec zrobienie mleka to nie problem. Bardziej sie po zy kp mecxylam, bo butle to on polknie w moment, a na cycu wisial I wisial, przez co bylam jak zombie.

Co do mleka to dziecko moze byc na 1 do 1 roku zycia, nie ma za duzej roznicy w skladzie 1 I 2 poza tym, ze w 2 sa chyba wieksze ilosciach bialka na 1 porcje.

Nulini, u nas to mleko co moj ma kosztuje zawsze tyle samo odkad pamietam, £9.99 :) ta sama cena jest na 1 co na 2 I 3. Nigdy nie bylo jeszcze na nie promocji odkad maly zyje.

reklama
Megami to fakt muszę to "zaakceptować", że moje maleństwo lubi nocne jedzenie :) a dzisiaj po raz pierwszy młody przeszedł do klęku prostego i próbował wstać :) - nie spodziewałam się, że to tak szybko pójdzie... a przy próbie siadu zaliczył gwoździa i krzyku było... i wielki guz na czole
:(

Do góry