reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Bada zazdroszczę ogrodu! A świeczka zaczeka :D :D

Ufffff masakra z tym upałem, ale jak ma być znów pół roku zimy to jakoś to przeżyję. Szkoda, że nie da się naładować ciepłem jak baterie, żeby później w mrozy nie marznąć hahah

reklama
Hej. Powiedzcie Mi kiedy najlepiej przenieść młodego do swojego pokoju?tak siedzę i myślę czy czasem z nami już nie za długo w pokoju śpi. żeby problemów później nie było, choć nie wiem jak sobie poradzę z tą sytuacją :baffled:

U nas Jagoda ma swoje łóżeczko w naszej sypialni.do odrębnego pokoju przeniesiemy ją jak bedzie miała co najmniej rok albo i lepiej.starsza córka dostała swój pokój jak miała 2 lata i nie było zadnych problemów.

Nasz spi w swoim pokoju od czerwca I jest o wiele lepiej niz jak spal z nami. On ma bardzo lekki sen I budzi sie nawet jak mucha przeleci, wiec osobny pokoj to jak zbawienie.

Nasze maleństwo śpi z nami w pokoju, ale w swoim łóżeczku teraz już kategorycznie odkąd zaczął spacerować po łóżku :) teraz i tak wielkiego wyboru nie mamy, bo mamy 2 pokoje i to dosyć nieustawne, więc będzie to dopiero możliwe po remoncie :)

My też wszyscy w jednej sypialni (siła wyższa). Ale gdybym miała warunki to myślę, że tak w wieku 2 lat (+) bym przeniosła.

reklama
Megami my w upaly tak jak Ty.
Cyc co chwile, sam pampek i prysznic 5razy dziennie ;)

Rob uwielbia banany, dzis zjadl calego
Arbuza mam w lodowce, jitro dostanie
Nie chce za to jesc zadnych gerberkow itp wiec glownie je owoce i warzywa ;)

My wszyscy w jednym lozku
Roba lozeczko pazy wiec nie mam wyjscia ;)

Do góry