reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Bada zazdroszczę ogrodu! A świeczka zaczeka :D :D

Ufffff masakra z tym upałem, ale jak ma być znów pół roku zimy to jakoś to przeżyję. Szkoda, że nie da się naładować ciepłem jak baterie, żeby później w mrozy nie marznąć hahah

reklama
Hej. Powiedzcie Mi kiedy najlepiej przenieść młodego do swojego pokoju?tak siedzę i myślę czy czasem z nami już nie za długo w pokoju śpi. żeby problemów później nie było, choć nie wiem jak sobie poradzę z tą sytuacją :baffled:

U nas Jagoda ma swoje łóżeczko w naszej sypialni.do odrębnego pokoju przeniesiemy ją jak bedzie miała co najmniej rok albo i lepiej.starsza córka dostała swój pokój jak miała 2 lata i nie było zadnych problemów.

Nasz spi w swoim pokoju od czerwca I jest o wiele lepiej niz jak spal z nami. On ma bardzo lekki sen I budzi sie nawet jak mucha przeleci, wiec osobny pokoj to jak zbawienie.

Nasze maleństwo śpi z nami w pokoju, ale w swoim łóżeczku teraz już kategorycznie odkąd zaczął spacerować po łóżku :) teraz i tak wielkiego wyboru nie mamy, bo mamy 2 pokoje i to dosyć nieustawne, więc będzie to dopiero możliwe po remoncie :)

My też wszyscy w jednej sypialni (siła wyższa). Ale gdybym miała warunki to myślę, że tak w wieku 2 lat (+) bym przeniosła.

reklama
Megami my w upaly tak jak Ty.
Cyc co chwile, sam pampek i prysznic 5razy dziennie ;)

Rob uwielbia banany, dzis zjadl calego
Arbuza mam w lodowce, jitro dostanie
Nie chce za to jesc zadnych gerberkow itp wiec glownie je owoce i warzywa ;)

My wszyscy w jednym lozku
Roba lozeczko pazy wiec nie mam wyjscia ;)

Do góry