reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Susel ja wiem ze nie są dobre i zawsze byłam ogromną przeciwniczka. Ale jak mam odchowac dzieci muszę mieć sprawny kręgosłup a on i tak ma ciężko przez moje cycki a teraz jeszcze to. W nocy jak się kładę soac to pół godziny się kładę bo tak bardzo boli. Więc raz dziennie jak go rzucę do chodzika to jemu się krzywda nie stanie a ja chwilę odsapne.
Z resztą już to konsultiwalam z teściem -ortopeda.

reklama
Doggi, lelkam tu maj werld :) moj juz tak od dawna robi, nawet do wabny jak go wsadzam, to nie cg e usiasc tylko sie zapiera I stoi sztywno jak nie piwiem co ;) I do tego musi sobie w tej wodzie najpierw poskakac. Mi juz tez plecy wysiadaja, ale chodzik jednak chyba odpuszcze. Ten pchacz o wiele lepszy mi sie wydaje.

Miłego dnia :happy::happy:
Doggi mam i chodzik i pchacz z fisher -price,chodzik już wyjęłam i kilka razy Go włożyłam,bo też nie dajemy rady,ale szczerze to On i tak woli mamy ręce i łażenie po niej:-p:sorry:ale tak jak piszesz wielkiej szkody mu nie wyrządzę jak przez kilkanaście minut posiedzi-chodzi w chodziku,wszystko jest dla ludzi

Na szczescie Marko uwielbia podłogę, wręcz jest w siódmym niebie na niej :-D tylko gdy głodny lub śpiący to mu nie pasuje, więc dylematy chodzikowe odpadają :-)

Heh robson sam nie staje ale tez sie rwie do chodze
Teraz wyczyn jeat go wlosyc do fotelika do auta no i do krzeselka do karmienia bo od razu pozycja do stania
Na szczescie sam nie wstaje jeszcze nawet w lozeczku :)

Poza tym pochwale sie ze Rojbert od wczoraj sam potrafi usiasc :)

Megami zazdroszczę, ola była i tyle łatwa że wszystko po kolei przechodziła. Czołganie, raczkowanie,stanie, chodzenie a stachu.... No kuźwa po ch.uj ma siedzieć jak może chodzić?! Nie mam siły już!

Agulqa_b u stacha wszystko to potencjalna pozycja do stania/ chodzenia. U niego tak jak u Indi kąpiel to level hard bo po co siedzieć, jak to bez sensu

Aaaaaaaa moje plecy ;(

reklama
Doggi, ale dzieci w tym wieku dopiero poznaja swoje cialo, mozliwosci, to jak co u nich dziala. Tak naprawde wiekszosc 6;miesieczniakow lezy plackiem I ani mysli o tym, zeby co innego robic, najfajniej jak mama nosi :)
Stachu ma dopiero 6 miesiecy, nie sadze, zeby zaczal juz do maratonu trenowac, spokojnie. Moze za tydzien wyduma sobie, ze raczkowanie jest fajne :)
Nav to moje pierwsze dziecko I nie mam porownania, ale nawet gdyby, to kazde dziecko jest inne, chlopcy sa inni niz dziewczynki, wszystko przyjedzie w swoim czasie. Dla mnie wszystko co maly robi kazdego dnia jest normalne, nie robi dla mnie roznicy czy robi cos szybciej czy wolniej niz rowiesnicy. A takie sluchanie innych mam, ze moje dziecko robi to czy to I Darcie sobie szat, ze moje nie, jest poprostu glupie. Pewne jest to, ze tylko sie mignie, a nasze dzieci beda biegac na imprezy, a my bedziemy tesknic za tymi czasami, kiedy lezaly w lozeczkach I ani be ani me :)

Do góry