reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

:-D:-D:-D Nooooo ja wtedy odpuszczam bo widzę, że nie ma sensu :-D U nas hitem jest też dzielenie się, starsza powtarza i wie że "trzeba się z siostrą dzielić" ale najlepiej jak to działa w jedną stronę, tzn młodsza ma się z nią podzielić, pożyczyć itd :-p Oj moja głowa już ledwo wytrzymuje, ale co począć. Czasem mi tylko młodego żal, bo nie pośpi.

reklama
To u nas też wszystko działa w jej strone,ona może rzucać zabawkami,zabierać rzeczy koleżankom...a w drugą strone to już wrzask.

Ja tez jiz dawno malego nie odbijam chociaz czasem jak zasnie na cycu to po 30min sie budzi, odbija i spi dalej oczywiscie wczesniej dojadac ;)

Susel i mnie susza ale ja wciaz kp
Nie idzie mi rozszerzanie diety, nie wiem jak sie za to zabrac!

Indi haha, mysle ze nie ma czasu sadzac po tym ze ł jeszcze odbija po jedzeniu ;)

Bada u mnie to samo, r chce tylko stawac wszystko inne be, a lozeczko to najgorzej wydane 300zl :/

Robsona najbardziej interesuja szklanki pelne napoi i wylewanie ich na stol, na siebie, na mnid
Jest zabawa! ;)

Dzis ciezki dzien
Ostatnio dopadaja mnie osfre bole glowy i to takie ze pomaga jedynie tabletka plus sen i to natychmiast
Klade sie i cala glowa pulsuje, przy chodzeniu i wstrzasach uczucie jakby mia,a wybuchnac
A serxe wali jak mlot
W przyszlym tyg ide do lekarza

Aga, mam nadzieje, ze to nic powaznego I ze to tylko zmeczenie wychodzi.
Aga, moj wczoraj miske z,salatka wywalil ze stolu ziemie, bo taka fajna byla kolorowa, a co,!

U nas dzisiaj nocka super, potworzasty padl od razu po kapaniu OK.19, obudzil sie ok.5, dostal zarcie I jeszcze pospal do 7.30. Zaczal wrzeszczec I znalazlam go w rogu lozeczka po stronie nozek, na klexzoco I w kupie po pachy. Tez chyba bedziemy musieli obnizyc materacyk, bo Boje sie, ze in kiedys fiknie. Niestety on giry ma silne I juz,sam potrafi wyprostowac jak sie go pidciagnie albo jak sie czegos zlapie.

A co tutaj dzisiaj taka cisza?? My dzień lenia dziś mieliśmy i na spacerze nie byliśmy.... :szok: Młody dostał banana i mu bardzo nie smakował, a co lepszy ze słoiczka :confused2: Oj będzie bunt przy przestawianiu na jedzonko normalne a i tak warzyw nie lubi.....

My też olaliśmy wczoraj spacer bo pogoda zmienna bardzo.za to basen był.Jagoda zachwycona na maksa.dzisiaj chyba zrobie akcje sprzątanie i umyje lodówke. Jadźka o 6 wypiła mleko i śpi dalej,ja już jakoś nie umiem zasnąć.zreszra zaraz budzik.

Mam już dość tego mojego małego typka! On omija wszystkie etapy żeby wstać i biec! On nie będzie pełzal, raczkowanie też ie dla niego a siedzenie To już w ogóle zbędne, w łóżeczku stoi sam, jak leży i mu podaję ręce żeby mógł się podciągnąć i usiąść on staje. Siedzenie toleruje tylko na spacerze i w tronie do jedzenia podczas jedzenia, a tak stanie i chodzenie nic innego a on przecież za smarkaty jest żeby stać cały czas... Zgroza

Bada ty masz chodzik?

reklama
Do góry