reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja już dawałam truskawki, ale w sensie że zrobiłam w tym roku sok w sokowniku i rozcieńczam z wodą i mały tak to pije szybko, że aż w szoku byłam.

reklama
Całuski dla BB ciotek od 6 miesięcznego Gniewka :-)

Załączniki

• 100_2414.jpg
    100_2414.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 58
  • 100_2357.jpg
    100_2357.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 63
duży,duży całe 8200 :-D właśnie wróciliśmy ze szczepienia ,następne jak będzie miał rok,a jak skończy 9 miesięcy mamy przyjść się poważyć i pomierzyć,więc teraz trochę spokoju ;-)

Doggi zmienił się,sama to widzę :tak:

Agulqa, tak, od 19 :30 jak nakarmie tak do 6 mam spokój, czasami ok 5 zaczyna dziamolic to daje smoczka.
Jenn, soczek jabłkowy jaki kupujesz?
Bada, Gniewko super chłopak, buziaki dla niego.
Kasia, jak Wercia?

Ja każdy nowy słoiczek dawałam na dwa razy, teraz jak mamy wypróbowane wszystkie smaki to podaję cały.

Bada ależ Gniewko "dorośle" wygląda :-)
goferek kupuję soczek a właściwie nektar jabłkowy z babydream, wychodzi najtaniej ;-) Rozcieńczam z wodą i młody pije aż mu się uszy trzęsą, sam rączki wyciąga jak widzi :-)

Goferek, fajnie Ci, trafilo Ci sie jak wygrana w totka. Chociaz ja ostatnio tez nie narzekam, maly zasypia ok 19, budzi sie o 6 i w miedzyczasie ma 1 pobudke na zarcie ok 3-4.

Moj dzisiaj pierwszy raz w zyciu jechal metrem, Do tej pory wszedzie go autem wozilam, bo balam sie, ze zacznie sie drzec i ludzie beda sie na mnie patrzec z politowaniem, a tak to przynjmniej w aucie tylko ja tego sluchalam. I tu mnie milo zaskoczyl. W jedna strone caly czas patrzyl zafascynowany na ludzi i to co sie dzieje, usmiechal sie do innych pasazerow, robil smieszne miny. Naprzeciw mnie siedziala taka moda babecza w zaaansowanej ciazy i sie moim potworkiem zachwycala. Najsmieszniej bylo, jak jakis facet kolo mnie odpakowal kanapke i zaczal jec, a moj sie na niego patrzyl tak, ze az mu slina leciala, a potem zaczal raczki wycigac jakby chcial gryza :) w drodze powrtnej caly czas siedzial mi grzecznie na kolanach a potem uwaga uwaga: zsnal jakby ngdy nic, w tym halasie i scisku :)

Laski mam pytanie do Was. Jako ze ja sie kompletnie nie znam na wozkach, nie mam doswiadczenia, nie sprawdzalam innych modeli itp to chcialam zapytac, czy polecacie jakas parasolke. Wydumalysmy z siostra, zeby kupic wlasnie cos takiego co by stalo u niej, zebym juz sie z tym nie musiala tarabanic w pociagach jak do niej przyjezdzam. Polecacie jakas konkretna marke,ktora tez w UK jest? To nie ma byc nic szalowego, tylko taki zwykly najzwyklejszy. Jedynym wymogiem jet tylko to, zeby mozna bylo rozlozyc na plasko. Budzet do max 70-80£ czyli tak do ok 400zl.

reklama
Z parasolek polecam serdecznie Maclareny, zawsze i wszedzie i o kazdej porze, ale budżet przekroczą sporo. Ewentualnie polecam Zoopera ale on też droższy i to juz nie parasolka, a sklada się jak kanapka :)

Bada, doroślak doroślakowaty z Naszego Gniewa ... kiedy te dzieciaki tak urosły!

Do góry