reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nad tym Maclarenem myslalam, zeby nam kupic, jak potworzasy juz podrosnie, bo ten nasz wozek jest fajny, wygodnie sie prowadzi, ale jednak jest duzy I Ciezki I zajmuje mi caly bagaznik w aucie. A ten wozek, co chce kupic to tylko do uzywania,raz na jakis czas, max kilka,razy w miesiaca, dlatego nie chce kupowac nic drogiego. Mial ktos do czyniebia z wozkami Joie?

reklama
Indi, ja mam cosatto. To angielskie wózki. Do tanich nie nalezą, ale są super. I rozkłada sie na płasko, wiec Werke juz woze w nim.

Indi a może kup używany od kogoś lub na ebay ,za to lepszy,firmowy ? nie wiem co Ci radzić,ja spacerówkę kupiłam używaną za 1/4 ceny,a kiedyś Antosiowi nową laskę,ale tanią i nawet Mikołaj w niej nie pojeździł,bo nity popuszczały :tak:

Witojcie z gór, dziś ostatnia nocka, mąż dojechał ale juz wybyl na Krupowki, ja z mała w innym pokoju a moja mama ze starsza dwa piętra niżej. Upały dały nam dziś popalić z mama, my zmęczone a dzieci kweczoce, Laura jak jest więcej niż jeden opiekun jest bardzo niepoaluszna i złośliwa ech, cieszę się tez, ze wracam jutro, mam dość tych wycieczek.
Czas leci, dziś i moje dziecię dołączyło do grona polroczniakow:)
Bada moja o jeden dzień młodsza od Gniewka, a Twojego synka niestety nie mogę zobaczyć:( kiedy i jak planujesz rozerzac dietę ? Ja w niedzielę dałam soczek z bananem jako nowość to 4 dni się nie mogła zesrac zaprzeproszeniem, dopiero czopek pomógł; /
Lila tez nie pije wody tylko soki
indi jeśli o auto chodzi to polecam wózek quinny zapp xtra 2:)
Aaaa! Bada i licja znalazłam sposób na jadę i zaaypianie w wózku bez przerwy nawet do 3 h! Od paru dni spacerujemy, nie jest idealnie ale prZynajmniej jesteśmy mobilne, wsadIlam za którymś darciem mojego kweka do quinny spacerówki i uwaga! Odwróciłam ja przodem do kierunku jazdy:)
Dobranoc

U nas też się sprawdza dawanie Miłosza na brzuszek, ale jak chcę z nim siedzieć w ten upał na dworze, to na kocyk go biorę, bo w wózku masakra... Jutro wyciągamy basenik dla małego, będzie jakaś rozrywka. Dzisiaj w radiu mówili, że we Wrocławiu jutro 34 stopnie a w niedziele 37. Masakra istna...

Załączniki

• 1435957117641.jpg
    1435957117641.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 51
Bada, ale my nie bierzemy wogole pod uwage kolejnego dziecka, wiec Navinczi bedzie mial pelne prawo zaorac ten wozek na smierc. Ten wozek, kyory uzywa na codzien kosztowal nas prawie 8 stow, ale na taki tylko z doskoku mysle, ze nie warto duzo wydawac, bo maly chyba predzej z niego wyrosnie niz ten wozek sie zdefragmentuje. Pomysle moze nad tym Maclarenem, skoro mowicie, ze przyzwoity albo ten Joie. Cosatto wydaja mi sie takie troche masywne, a nam chodzi o cos takiego raczej bardzo kompaktowego.

Mysza, super, ze mloda sie nie drze juz w wozku. Moj juz w wozku wogole nie chce spac, ale ten to chyba ADHD ma. Nie drze Sue, tylko patrzy naokolo ale nie spi. Tez go czesto daje przodem do kuerunku jazdy. Mysle, ze tak nawet jest lepiej. Jak jest przodem do mnie, to zdarzaly mu sie takie czady, zwlaszcza na zakupach, ze malo mi z wozkami nie wypadl, bo nie byl przypiety, a robil takie mostki zeby go tylko wyjac, a tak to sobie paczy I jest spokoj.

Kasia, jaki czad, nasz nie ma takiej bajeranckiej siateczki do podgladania :)

Nie wiem, czy juz pisalam, ale moj ostatniej nocy spal od 19 do 6 bez przerwy. Ciekawe jak bedzie dzisiaj. Trzymajcie kciuki!

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry :-)
U nas dziś też nowy sukces, jak u Indi :-) Maja przespała całą noc, aż do 7 rano. Wprawdzie późno ją położyliśmy, bo jakoś ok 22.00 wczoraj, ale to i tak sukces, choć pewnie na razie jednorazowy ;-) Jutro rano wyruszamy na krótki urlopik nad morze, pakowanie przede mną :eek:

Dziewczyny, znalazłam takie nosidło, ale nie jest jakieś markowe, więc nie wiem co robić, czy szukać dalej, bo wygląda podobnie do ergobaby, na zdjęciach widać, że ładnie odwodzi nóżki na boki... No i kosztuje niedużo, bo 100zl... Wiem że nie można oszczędzać, ale nie stać nas na jakieś nowe porządne za 400zl, tym bardziej że potrzebne mi będzie tylko na zakupy czy ewentualnie na chwilę na miasto...

Załączniki

• 1435996469380.jpg
    1435996469380.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 44
Kasia to nosidło jest bardzo dobre :-) Marko już tak w wózku jeździć nie może, bo od razu fika do raczkowania, bierze się za obroty i by wyleciał :-p

Mój też zasypia bujany, na szczęście w domu mamy kojec na kółkach :-D

Mamy zębola, drugi idzie obok.

Zobacz załącznik 698610
Cześć ciotki, jutro pół roczku :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też my$le nad tym nosidłem,pitrzebuje w sumie na urlop głównie wiecnie chce dużo wydać.Jagoda wczoraj poszła spać bez kolacji..w ogóle pije tylko 4 butle na dobe bo rano na 2 śniadanie jest kleik ryżowy.

Do góry