reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
ja mam takie podejście jak Agulqa ;) tylko mam ten plus że mam i psa i ogródek ;) rozszerzanie już lada dzień Tymko już w miare ładnie siedzi no i interesuje sie jedzeniem tak że chyba nie będę czekać do 6 miesięcy
Lay zdrówka dla Werci!

U nas w hadalni nie ma dywanu, wiec jak sie zribi syf to sie zgarnie raz dwa. Ja narazie papkami karmie, a np owice w kaealkach daje munjesc samemu z talerzyka

Agulqa dobry plan :-D U mnie ogródka nie ma ale pies jest, tylko , że moze tylko swoją karmę jeść, Małe bydle nieprzydatne :-D

Co pisze posta z tel, to mi wcina 3/4 posta , na nic edycje :confused2: dzisiaj w drodze do Krk pisałam i połowy nie ma... a pisałam jak to Doriankowi dałam brokuła to rzygnął brokułem i mlekiem na metr :-D

A jak gotujecie same to dajecie np. do marchewki jakiś tłuszcz np, masełko? Bo my jak słoiczki opróznimy a to nastąpi na dniach to sama zaczynam gotować/

Mommy, bo brokul to zuuuoo jest. Samej mi sie rxygac chce jak widze go takiego przemielonego ;)
Ja nie daje zadnego masla, Sera, tylko poprostu gotuje na parze.

A Majka lubi brokuły.
Właściwie do tej pory wszystko ze smakiem zjada. Jedynie sloiczek - suszone śliwki- jej nie podeszly :)

Indi ja brokuła zjem ale nie dużo i lekko podgotowanego a póżniej na pateli grilowej bez tłuszczu ale ogólnie ja nie lubię, mąż n ie lubi to po kim mały ma lubic? Zgadzam sie brokuł to zuoooo i..... suszone owoce tez :-D

reklama
Mommy ja ogólnie nam dodaje oleju np. lnianego tłoczonego na zimno (dodaje prosto na talerz) ;) więc młody też tak będzie jadł.

Do góry