reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

LayDeek biedna Weronisia, dobrze, że lekarz obejrzy.. Trzymam kciuki, żeby szybko wszystko wróciło do normy.
A ja dzisiaj działałam z nowym blenderem i zrobiłam małemu posiłek, tym razem zastąpiłam jeden posiłek mleczny tym, także super :-) Fajnie tak samemu przygotować jedzenie dla dziecka, przynajmniej wiadomo co jest w środku ;-)

reklama
Lay, co lekarz piwiedzial? Jak Wercia Sie teraz czuje? Trzymajcie sie!

Moj dzisiaj mial takiego mixa: marchewka, groszek I ziemniak. Jak wsuwaaaal, to mu chyba najbardziej smakowalo ze wszystkiego co do tej pory dostal.

Susel, Jagodzie wrocil apetyt?

Emi w mundurkach bo nlode ale po ugotowaniu obralam i pokroilam w paski grubosci 1x1.
Moj niby siedzi jak go posadze wiec daje cos tam
Dzis jadl bananka, zjqdl pol i mega mu smakowalo

Lay wszystkiego najlepszego
Zdrowka dla werci!

Mlody dzis ulewal kilka razy i skad mam wiedziec czy to ulewanie czy wymioty ? :O

Lay sto lat!!! i zdrówka dla Werci!

Emi to normalne, że dzieci odkrztuszają, papką też mogą się zadławić, szczególnie gdy nie siedzą samodzielnie i jedzą na półleżąco. Zmiana w wyglądzie kupki przy rozszerzaniu to normalna sprawa. Na początku wszystko przez dziecko przelatuje, nie trawi za dobrze stąd te kawałki.

Agulqa wymioty gdy chlusta pod ciśnieniem na metr i dalej :-D

Chyba będę jedną z ostatnich rozszerzających dietę. Młody chwieje się na boki strasznie :laugh2:

reklama
My też dziś po szczepieniu, Młody waży 8280g, u mnie nie mierzą, więc nie wiem, jaki długi, ale pani doktor mówi, że wygląda na 7, a nie na 5 miesięcy :-p
Płakał tylko przy ukłuciu i zaraz cisza i spokój, mój dzielny syn!
I dostaliśmy pudło 800g HIPPA, tydzień karmienia za darmo :-D

BLW dla mnie odpada, ja nie cierpię takiej babraniny i zabawy, słoiczek to raz dwa i zjedzony, a takie je.bando z warzywami w kawałkach to i godzinę może trwać, ooo nie nie...

Do góry