reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

LayDeek biedna Weronisia, dobrze, że lekarz obejrzy.. Trzymam kciuki, żeby szybko wszystko wróciło do normy.
A ja dzisiaj działałam z nowym blenderem i zrobiłam małemu posiłek, tym razem zastąpiłam jeden posiłek mleczny tym, także super :-) Fajnie tak samemu przygotować jedzenie dla dziecka, przynajmniej wiadomo co jest w środku ;-)

reklama
Lay, co lekarz piwiedzial? Jak Wercia Sie teraz czuje? Trzymajcie sie!

Moj dzisiaj mial takiego mixa: marchewka, groszek I ziemniak. Jak wsuwaaaal, to mu chyba najbardziej smakowalo ze wszystkiego co do tej pory dostal.

Susel, Jagodzie wrocil apetyt?

Emi w mundurkach bo nlode ale po ugotowaniu obralam i pokroilam w paski grubosci 1x1.
Moj niby siedzi jak go posadze wiec daje cos tam
Dzis jadl bananka, zjqdl pol i mega mu smakowalo

Lay wszystkiego najlepszego
Zdrowka dla werci!

Mlody dzis ulewal kilka razy i skad mam wiedziec czy to ulewanie czy wymioty ? :O

Lay sto lat!!! i zdrówka dla Werci!

Emi to normalne, że dzieci odkrztuszają, papką też mogą się zadławić, szczególnie gdy nie siedzą samodzielnie i jedzą na półleżąco. Zmiana w wyglądzie kupki przy rozszerzaniu to normalna sprawa. Na początku wszystko przez dziecko przelatuje, nie trawi za dobrze stąd te kawałki.

Agulqa wymioty gdy chlusta pod ciśnieniem na metr i dalej :-D

Chyba będę jedną z ostatnich rozszerzających dietę. Młody chwieje się na boki strasznie :laugh2:

reklama
My też dziś po szczepieniu, Młody waży 8280g, u mnie nie mierzą, więc nie wiem, jaki długi, ale pani doktor mówi, że wygląda na 7, a nie na 5 miesięcy :-p
Płakał tylko przy ukłuciu i zaraz cisza i spokój, mój dzielny syn!
I dostaliśmy pudło 800g HIPPA, tydzień karmienia za darmo :-D

BLW dla mnie odpada, ja nie cierpię takiej babraniny i zabawy, słoiczek to raz dwa i zjedzony, a takie je.bando z warzywami w kawałkach to i godzinę może trwać, ooo nie nie...

Do góry