reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi u nas nie ma takich zwyczajow, pierwsze slysze serio.
To tak jak ja w zyciu nie slyszalam o wrozce zebuszce
Ja nie lubie pilki w tv ale w realu i to na takich malych boiskach moge ogldac
My tez pomalu roszczerzamy diete
Robson jadl chlebek, wczoraj na obiad kaealek ziemniaczka i po poludniu memłał troche arbuza, poki co arbuz wygral
To tak jak ja w zyciu nie slyszalam o wrozce zebuszce
Ja nie lubie pilki w tv ale w realu i to na takich malych boiskach moge ogldac
My tez pomalu roszczerzamy diete
Robson jadl chlebek, wczoraj na obiad kaealek ziemniaczka i po poludniu memłał troche arbuza, poki co arbuz wygral
agulqa_b
Karpanna a kto mowil cos p narzucaniu czegos dziecku wbrew jego woli?
bada m.
miłego dnia
jeżyk gratki dla chłopaków i tak jak piszesz u nas jest dyplom,nagroda w postaci książki i wystąpienie na apelu (M tak właśnie miał) ale żadnego paska nie ma
Mysza mój G ma identycznie zresztą Oni chyba z tego samego dnia (nie masz suwaczka) i też po wszystkim rewolucje w nocy,w tym tygodniu zaprzestałam mu podawać inne produkty niż mleko i nie ma bóli,a i zrobił się wielce głodny właśnie zaczęłam mu podawać 150 ml+mm bo ciągle głodny i w nocy znów je 3 razy masakra jakaś ( a było tak fajnie już) co widać po ubywającym mleku przedtem 800 g starczało mi na tydzień od pon do pon a wczoraj już mi się skończyło w południe
jeżyk gratki dla chłopaków i tak jak piszesz u nas jest dyplom,nagroda w postaci książki i wystąpienie na apelu (M tak właśnie miał) ale żadnego paska nie ma
Mysza mój G ma identycznie zresztą Oni chyba z tego samego dnia (nie masz suwaczka) i też po wszystkim rewolucje w nocy,w tym tygodniu zaprzestałam mu podawać inne produkty niż mleko i nie ma bóli,a i zrobił się wielce głodny właśnie zaczęłam mu podawać 150 ml+mm bo ciągle głodny i w nocy znów je 3 razy masakra jakaś ( a było tak fajnie już) co widać po ubywającym mleku przedtem 800 g starczało mi na tydzień od pon do pon a wczoraj już mi się skończyło w południe
Bada no u nas też tak jest że świadectwami jak pidzesz.
Franuś też już wcina miecho. Królik mu nie smakuje ale indyk bardzo.
Z mlekiem podobnie. Jak parę dni nie poje to potem musi nadrobić zaległości.
Dziewczyny czy po trzydniowke jest jakiś czas żeby nie szczepić? Mamy na 9 lipca.
Franuś też już wcina miecho. Królik mu nie smakuje ale indyk bardzo.
Z mlekiem podobnie. Jak parę dni nie poje to potem musi nadrobić zaległości.
Dziewczyny czy po trzydniowke jest jakiś czas żeby nie szczepić? Mamy na 9 lipca.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Też pierwsze słysze by na opisowym był pasek, są w ogóle takie druki?
Agulqa a jak mu idzie? Ładnie do buźki daje? Wie o co w tym chodzi? :-)
Jeżyk ponoć po każdej infekcji trzeba dać organizmowi 2 tyg, no ale pewnie lekarz powie czy już można
Agulqa a jak mu idzie? Ładnie do buźki daje? Wie o co w tym chodzi? :-)
Jeżyk ponoć po każdej infekcji trzeba dać organizmowi 2 tyg, no ale pewnie lekarz powie czy już można
reklama
bada m.
jeżyk ja myślę,że do 9 jeszcze sporo czasu,więc pewnie będzie można zresztą bobas jest badany przed szczepieniem więc w razie jakichkolwiek wątpliwości lekarz pewnie odroczy ;-)