reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi u nas nie ma takich zwyczajow, pierwsze slysze serio.
To tak jak ja w zyciu nie slyszalam o wrozce zebuszce

Ja nie lubie pilki w tv ale w realu i to na takich malych boiskach moge ogldac ;)

My tez pomalu roszczerzamy diete
Robson jadl chlebek, wczoraj na obiad kaealek ziemniaczka i po poludniu memłał troche arbuza, poki co arbuz wygral ;)

Ale to chyba raczej w formie jakiegoś dyplomu ?
Skoro ministerstwo nie przewiduje druków swiadectw z paskiem dla klas 1-3 to chyba takowe nie istnieją :)
Anyway jeszcze raz gratki dla zdolnych dzieciaczków :)

Nie o to mi chodzi. Tylko o to że jest to taka nagroda od szkoły a nie świadectwo z men? Bo nigdy się z czymś takim nie spotkała a uczyłam w kilku szkołach.

miłego dnia :happy:

jeżyk gratki dla chłopaków :happy: i tak jak piszesz u nas jest dyplom,nagroda w postaci książki i wystąpienie na apelu (M tak właśnie miał) ale żadnego paska nie ma

Mysza mój G ma identycznie zresztą Oni chyba z tego samego dnia (nie masz suwaczka) i też po wszystkim rewolucje w nocy,w tym tygodniu zaprzestałam mu podawać inne produkty niż mleko i nie ma bóli,a i zrobił się wielce głodny właśnie zaczęłam mu podawać 150 ml+mm bo ciągle głodny i w nocy znów je 3 razy :-p:sorry: masakra jakaś ( a było tak fajnie już) co widać po ubywającym mleku przedtem 800 g starczało mi na tydzień od pon do pon a wczoraj już mi się skończyło w południe :-p

Bada no u nas też tak jest że świadectwami jak pidzesz.

Franuś też już wcina miecho. Królik mu nie smakuje ale indyk bardzo.
Z mlekiem podobnie. Jak parę dni nie poje to potem musi nadrobić zaległości.

Dziewczyny czy po trzydniowke jest jakiś czas żeby nie szczepić? Mamy na 9 lipca.

Też pierwsze słysze by na opisowym był pasek, są w ogóle takie druki?

Agulqa a jak mu idzie? Ładnie do buźki daje? Wie o co w tym chodzi? :-)

Jeżyk ponoć po każdej infekcji trzeba dać organizmowi 2 tyg, no ale pewnie lekarz powie czy już można

reklama
jeżyk ja myślę,że do 9 jeszcze sporo czasu,więc pewnie będzie można :tak:zresztą bobas jest badany przed szczepieniem więc w razie jakichkolwiek wątpliwości lekarz pewnie odroczy ;-)

Do góry