reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Hej laski, wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków :-D

Lay na katar, jeśli jest bardzo gęsty, możesz też psikać Nasivinem 0,001% 2xdziennie przez 3 dni ;-)
Mam tak ostatnio pediatra zaleciła, bo Lila też ma katar i do tego kaszle :-\
A z witamin to ja podaje jej Cebion Multi 5 kropelek.

Nikola w przedszkolu, Tymko nadal w domu siedzi, bo ma zapalenie oskrzeli.
Jutro na kontrolę idziemy więc może będzie miał pozwolenie na powrót do przedszkola.

Pogoda się u nas piękna zrobiła.
W końcu jest ciepło!

reklama
Gniewko też dopiero w tym tygodniu odkrył swoje stopy :happy: ciasto też bym jakieś zrobiła,ale raz ,że z trudnością obrałam ziemniaki,bo maruda daje czasu,niby nie płacze,ale stęka i buczy a jak za długo nie reaguje to uderza w udawaną rozpacz :sorry:a po drugie od dziś biorę sie za siebie bo patrzeć na siebie nie mogę,ostatnio prawie się popłakałam,bo nic nie leży na mnie jak kiedyś :-p:zawstydzona/y:5 miesięcy po porodzie a ja jak klucha

Bada, u mnie to samo!!! Młody ze mną w kuchni, ale nie da nic zrobić, bo muszę na niego patrzeć, inaczej buczy :crazy:
I z wyglądem też mam identycznie, o kant dupy cała siłownia i ćwiczenia, nic się nie zmienia, jestem tłusta i obleśna :-(

Młody na macie kręci się w kółko za zabawkami i szlag go trafia, że nie może jeszcze raczkować, dupę dźwiga, ale ręce za słabe :-p

Indi wiem o czym mowisz u nas tez twk bylo
Na szczescie nie trwalo dlugo
Tez czasem pomaga masc na dziaselka a jak nie to no go jak megami wrzucam w chuste
Nie wiem co ci poradzic :(

Bada przodem do swiata chyba nienjest dobrze nosic ;) no i nosidlo raczej dla dzieci siedzacych

Ja bylam z poltoramiesiecznym R na weselu sis i trzeba bylo dac rade
Teraz Robson bedzie mial 8mcy na naszym weselu i swoim chrzcie
Nie wiem jak to bedzie bo w nocy tykko ja i cyc jestesmy w stanie uspokoic wyjca
A z cycami nie wiem jak bedzie bo nie zamierzam sukni slubnej co 3h odwiazywac do karmienia!!!

Wszystkiego najlepszego dla,dzieciaczkow z okazji ich swieta.
Bada, Nulini u mnie juz zniecxulica. Jak mam cos pilnego do zrobienia to klade malego do lozeczka, zamykam drzwi w jego pokoju I do roboty. Trudno niech sobie powrzeszczy troche. Jakbym miala go caly czas przy sobie to to samo by bylo, non stop marudzenie o uwage I gowna noga bym nie popchla

Moje dziecko złapie stopkę tylko wtedy kiedy leży na przewijaku bez pieluchy.
W środę zaczynamy rehabilitacje małej na NFZ. W końcu!
Wera w ogole nie wykonuje żadnych manewrów. Nie obraca sie na boki. Nie mówiąc juz o przewrocie z plecków na brzuch czy odwrotnie. Na brzuchu dalej nie lubi leżeć, choć potrafi dłużej wytrzymać bez larma.
Czekam cierpliwie na jej moment.

Lay to dobrze ze bedzie rehabilitowana,powinna być bardziej ruchliwa.pokażą Wam ćwiczenia do domu to też sama bedies mogła ją uaktywniać.Ja z Jagodą staram sie codziennie ćwiczyć choć troche.

U nas tak jak u Lay w środę zaczynamy rehabilitację, bo mały ma za słabe ramiona i się nie podnosi tak jak powinien...

Dzisiaj znowu ortopeda go będzie badał i zapewne dowiem się to co każdy po kolei mówi. Ale jak to jest niezbędne przy rehabilitacji to trzeba ;-)

Miłego dnia! ;-) u nas duszno, chyba będzie burza...

agulqa może i nie powinno się i niezdrowo,ale mam to w nosie,wszystko co pomaga choć na trochę akceptuje i próbuje :tak:;-) nawet odradzany przez wszystkich chodzik,starszych wkładałam tego też na trochę będę jeżeli to ułatwi mi życie i pozwoli coś w domu zrobić :-p

ja brałam ślub bez wesela z obiadem itp. jak M miał 4 miesiące ,a A niecałe 3 lata i nie polecam,ale przeżyłam ;-) na weselu u szwagra byliśmy z nimi 5 lat temu i wcale ich to nie interesowało,po obiedzie i torcie chcieli do domu :-ppewnie z dziewczynkami było by inaczej,bo ja w dzieciństwie byłam na wielu weselach i to uwielbiałam

Ostatnia edycja:
reklama
Bada, ja Cie swietnue rozumiem. Moj jak nie spi to wrzeszczy, zeby sie nim zajmowac non stop. Ja bym mu nawet statek kosmiczny sprawila, gdybym miala gwarancje, ze moj syn sie tym zajmie I bede miec chwile dla siebie.

Wcxoraj mi cos strzelilo w plecach I nie Moge sie wyprostowac. Malego nawet nie proboje nosic, bo umieram z bolu :(

Do góry