reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mnie się marzy jakieś wesele, ale błagam, nie w tym roku, bo z dziećmi nie pójdę za chiny ludowe, a z Małym Potworem nikt mi nie zostanie :-p

Mnie wczoraj sprzątanie pochłonęło, 10 godzin nie usiadłam, bo się mojej mamie remontu zachciało i cały syf mam u siebie :wściekła/y:

A moja Tosia ma dziś 4 lata, 4 miesiące i 4 tygodnie :-D

reklama
My wczoraj byliśmy na dniu mamy i taty i dniu dziecka organizowanym przez nasze przedszkole.
Super było, najpierw występy dzieciaków, a później przyjechali animatorzy i organizowali im zabawy.
Później niestety deszczowe chmury zaczęły nachodzić więc zmylismy się do domu i w sama porę, bo zdążyliśmy wejść i lunęło.

O małżon śniadanie niesie do łóżka więc idę jeść :-D

I mi posta zjadlo :-/

Alecta i komu lepiej ;-)

Mnie mój wczoraj wkurzyl gadaniem że na nic nie robię :O jeszcze przy swojej mamie... Ja mu teraz pokaże co to znaczy nic nie robić...

To z nas,tym potworem jestes my chyba skazani na pustelniczy zywot do czasu, az on sam zacznie gdzies chadzac z kumplami :p

Femme, moj lapie stopki, ale tylko na siedzaco. Na lezaco to mu najlepiej wychodzi Darcie sie I robienie kupy :)

My idziemy na ślub teraz 6go. Dzieciaki zostaną z moją mamą ale i tak będę musiała raz czy dwa zajechać do domu albo Mańkę nakarmić albo się ściągnąć bo mi cycki nie wytrzymają. Na szczęście mam b blisko, jakis kilometr

Laski, co na katar u niemowlaka?
Wera od wczoraj strasznie charczy. Nebulizuje ją solą dizjologiczną, psikam wodę morska, odciagam gluty aspiratorem. Poza katarkiem nic jej nie dolega. Jest radosna, uśmiechnięta. Polećcie cos skutecznego :-)

Lay ja robiłam dokładnie to co Ty na katar u Gniewka poza odciąganiem :tak:musisz uzbroić się w cierpliwość u nas trwało to ponad tydzień ,ale podziałało
miłego dnia :happy:i najlepszego dla Waszych dzieciaczków z okazji ich święta

Lay katar nie minie tak od razu,robisz wystarczająco.możesz ewentualnie dac coś na wzmocnienie jeszcze np.wit.c. u nas już po dniu dziecka,Nina była w teatrze,na pikniku,na basenie.z przedszkola też była wycieczka.dzisiaj rusza we Wrocławiu rekrutacja do żłobków,bedzue cieżko...

reklama
Ignaś z okazji swojego dnia pobił rekord żarcia - na śniadanie zamiast zwyczajowych 140ml wciągnął 180ml i wreszcie odkrył, że ma stopy :-D:-D:-D

Za to u mnie notoryczny brak snu zebrał żniwo - chciałam zrobić pierwszy raz w życiu ciasto z rabarbarem i zamiast kruchy spód - zrobiłam spód do ciasta z zatopionymi truskawkami...

Kurtyna.

P.S. - Oby się dało chociaż zjeść :-(

Do góry