Daliśmy Jadźce marchew dzisiaj,jakoś zdziwiona nie była.ze 2 razy sie zakrztusiła,troche wyplu£a i troche zjadła.jutro powtórka.kupiłam też kleik ryżowy,za pare dni spróbuje jej dać.dziewczyny poradźcie-byłam wczoraj u tego dermatologa z tym znamieniem i niby w porządku.ale ono sie dalej zmienia,ta grgrudka pod spodem rośnie i zmienia kolor...nie wiem czy nie iść znowu...albo lekarza zmienie...
reklama
bada m.
Fanka BB :)
Suseł może tak jak piszesz skonsultuj z innym lekarzem,przecież tak trąbią o znamionach,które się zmieniają
licja Tymcio rośnie jak na drożdżach gratki
licja Tymcio rośnie jak na drożdżach gratki
agulqa_b
Doggi moze stachu jak moj tata uczulony na mleko
Tata mial 2miechy jak babka mu inne rzeczy dawala bo mlekiem rzygal dalej niz widzial
Bada ja w ogole nie kestem opalona moze przez to ze w tapecie i wielkich okularach chodze
Indi dziecko teraz ma syndrom opuszcsenia czy cos takiego
Rob tez przechodzi
U nas zebow w ogole brsk
Tzn przeswituje cos bialego na dziaslach ale to juz od miesiacs i w miejscu stoi
Karpanna super
Moj na plecy sam sie nie obraca
Susel tez bym sprawdzala
Zaraz ide myc malego bo marudzi
Tata mial 2miechy jak babka mu inne rzeczy dawala bo mlekiem rzygal dalej niz widzial
Bada ja w ogole nie kestem opalona moze przez to ze w tapecie i wielkich okularach chodze
Indi dziecko teraz ma syndrom opuszcsenia czy cos takiego
Rob tez przechodzi
U nas zebow w ogole brsk
Tzn przeswituje cos bialego na dziaslach ale to juz od miesiacs i w miejscu stoi
Karpanna super
Moj na plecy sam sie nie obraca
Susel tez bym sprawdzala
Zaraz ide myc malego bo marudzi
Susel, to moze idz do innego lekarza zasiegnac porady.
Aga, on nawet jak dzisiaj na zakupach bylismy, to lezal sobie w takim foteliku zamocowanym do wozka I jak tylko mnie stracil z oczu, bo schylilamsie po cos, to sie darl, jak tylko mu jape pokazalam to wielki usmiech. Kurde no, moj syn we mnie zskichany po uszy.
Ja mu dzisiaj pierwszy raz podalam ta kaszke ryzowa, bo wydoil porcje mleka I dalej sie darl. Zrobilam z 1 lyzeczki jaszki na 10 lyzeczek mleka, tak jak bylo na opakowaniu I wsunal wszystko. Nie wybrzydzal nawet tylko otwieral paszcze po jeszcze. Ciekawe jak dlugo wytrzyma.
Aga, on nawet jak dzisiaj na zakupach bylismy, to lezal sobie w takim foteliku zamocowanym do wozka I jak tylko mnie stracil z oczu, bo schylilamsie po cos, to sie darl, jak tylko mu jape pokazalam to wielki usmiech. Kurde no, moj syn we mnie zskichany po uszy.
Ja mu dzisiaj pierwszy raz podalam ta kaszke ryzowa, bo wydoil porcje mleka I dalej sie darl. Zrobilam z 1 lyzeczki jaszki na 10 lyzeczek mleka, tak jak bylo na opakowaniu I wsunal wszystko. Nie wybrzydzal nawet tylko otwieral paszcze po jeszcze. Ciekawe jak dlugo wytrzyma.
agulqa_b
Indi moj ma to samo, musze byc na horyzoncie
Synusie mamus
Synusie mamus
Jutro umówie innego lekarza dla konsultacji.ja też jestem opalona,głównie ręce i plecy.do tego jestem strasznie chuda,ciągle lece z wagi,policzki zapadniete,bioder brak...waże już 5 kg mniej niż przed ciążą.to przez karmienie,ale jeszcze ze 2 miechy chce karmić przynajmniej cz€ściowo wiec moge zejść poniżej 50 kg a to już niedobrze...
bada m.
agulqa ja też chodzę w okularach i zawsze w makijażu,a mimo to opalona ;-)
suseł a na mnie karmienie nie działa odchudzająco,niestety,tz. do pewnego stopnia chudnę a potem waga stoi i bez diety się nie obędzie,a jak zaprzestałam karmić piersią to 3 kg dowaliłam bez żadnej zmiany w diecie,także teraz muszę mniej jeść a najlepiej wysłać męża za granicę (po ciąży z Mikołajem tak zrzuciłam pozostałe 12 kg,z tęsknoty;-))
suseł a na mnie karmienie nie działa odchudzająco,niestety,tz. do pewnego stopnia chudnę a potem waga stoi i bez diety się nie obędzie,a jak zaprzestałam karmić piersią to 3 kg dowaliłam bez żadnej zmiany w diecie,także teraz muszę mniej jeść a najlepiej wysłać męża za granicę (po ciąży z Mikołajem tak zrzuciłam pozostałe 12 kg,z tęsknoty;-))
Ja tez nie zauwazylam jakiegos cudownego wplywu kp na spadek wagi. Jak karmilam, to w aga stala w miejscu. Teraz juz nie karmie I mam wage sprzed ciazy. Jedyny wplyw jaki kp I laktatory mily na mnie, to to, ze zamiast cyckow mi sie zrobil smetne zwisy, mam nadzieje, ze to nie juz tak na amen
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mit o chudnieciu podczas kp to mój najbardziej znienawidzony mit, bo ja TYJE a nie chudne