reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Megami - dzięki za życzenia. Ile waży Twój Marek? Twój bobas chyba urodził się największy no nie?

Nie wiem czemu tak widzicie ten suwaczek. U mnie 5 latek. Ktoś też widzi 5 lat czy tylko ja?

Cześć dziewczyny;) u nas deszczowo, ale ciepło:) od rana sprzątam...ufff. O 11.00 czekam na dostawę zakupów z Frisco...
Nocka jak zawsze:/ co 2/3 god pobudka:(

Ja juz nie chudne mimo kp i sie wkurzam bo slub niedlugo a ja baryla

Ale czym jest moja waga przy nieprzespanej nocy
Pibudki co 20-30min plus 2godzinne aktywnosci w nocy
Jestem czlowiek zombi
Sama siebie sie w lustrze przestraszylam

Witamy :)

Jesteśmy po szczepieniu- 6,2 kg więc niewiele ale urodzeniowa podwojona :)

A to moja Łucja Bez tytułu2.jpg

Co do chudnięcia przy kp to u mnie się sprawdza, mam 2kg mniej niż przed ciążą a pochłaniam ogromne ilości jedzenia- więc może to od kp bo jednak zapotrzebowanie na kcal jest większe niż normalnie, sama nie wiem :/

Pediatra kazała powoli rozszerzać dietę ale na zasadzie smakowania a nie zastępowania posiłku. Po 6mc zastępować a teraz dosłownie po kilka łyżeczek... a ja leniwa jestem i jakoś mi nie spieszno do rozszerzania :/ Najpierw muszę młodą na butle przestawić bo raz wypije mm a raz nie...

Załączniki

• Bez tytułu2.jpg
    Bez tytułu2.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry