reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Megami - dzięki za życzenia. Ile waży Twój Marek? Twój bobas chyba urodził się największy no nie?

Nie wiem czemu tak widzicie ten suwaczek. U mnie 5 latek. Ktoś też widzi 5 lat czy tylko ja?

Cześć dziewczyny;) u nas deszczowo, ale ciepło:) od rana sprzątam...ufff. O 11.00 czekam na dostawę zakupów z Frisco...
Nocka jak zawsze:/ co 2/3 god pobudka:(

Ja juz nie chudne mimo kp i sie wkurzam bo slub niedlugo a ja baryla

Ale czym jest moja waga przy nieprzespanej nocy
Pibudki co 20-30min plus 2godzinne aktywnosci w nocy
Jestem czlowiek zombi
Sama siebie sie w lustrze przestraszylam

Witamy :)

Jesteśmy po szczepieniu- 6,2 kg więc niewiele ale urodzeniowa podwojona :)

A to moja Łucja Bez tytułu2.jpg

Co do chudnięcia przy kp to u mnie się sprawdza, mam 2kg mniej niż przed ciążą a pochłaniam ogromne ilości jedzenia- więc może to od kp bo jednak zapotrzebowanie na kcal jest większe niż normalnie, sama nie wiem :/

Pediatra kazała powoli rozszerzać dietę ale na zasadzie smakowania a nie zastępowania posiłku. Po 6mc zastępować a teraz dosłownie po kilka łyżeczek... a ja leniwa jestem i jakoś mi nie spieszno do rozszerzania :/ Najpierw muszę młodą na butle przestawić bo raz wypije mm a raz nie...

Załączniki

• Bez tytułu2.jpg
    Bez tytułu2.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry