reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No właśnie Indi, matki nie raz przejechały się na tym, że dziecko niby ma spać dłużej po mm czy kleiku, a tu psikus :-) Choć często właśnie śpią dłużej.

9 godzina i już 18 stopni. To lubię :-D:-D:-D

reklama
to u mnie 23 :happy: miłego dnia
czy Wy też jesteście takie opalone,ja mam dłonie,twarz i dekolt jak po wczasach w bardzo ciepłych krajach:-pjeszcze chyba nigdy nie byłam tak opalona :-D to jak ja będę wyglądać po lecie

Bada ja też ręce twarz i dekolt mam opalone.
Muszę jakaś bluzkę na ramiączka dzisiaj wyciągnąć żeby wyrównać chociaż trochę hehe.
Dzisiaj Lila w końcu krótkie spodenki zalozyla.
Chciałam jej rampersa ubrać, bo dostała od mojej mamy, ale kurczę niby 74 a całą by się do niego zmiescila, bo to z hm a oni duża ta rozmiarowke mają.

Wczoraj w rossmanie kupiłam Lilce marchewkę i dzisiaj spróbuje jej dać.
Ostatnio dostała ziemniaka, ale była niewyspana i po 4 łyzeczkach padła hehe.

Ostatnia edycja:
U nas też dziś rampers 74 :-)

Ja też ręce, dłonie, twarz opalone... Mąż mówi, że ma w domu murzynkę... :baffled: A dłonie czasem tak suche i pomarszczone jak u babuszki. A czasem normalne :confused:

haha właśnie się od was dowiedziałam jak się nazywa to śmieszne ubranko co mam w szafie - czyt. rampers :D
u nas dziś 23 stopnie w słoneczku :)
My idziemy zaraz na szczepienie dowiem się wreszcie ile moje dziecie waży, ciekawe czy podwoił już urodzeniową bo na początku to przybierał na masie jak szalony - na pierwszym szczepieniu ważył 5700g .

dziś w nocy przeszedł samego siebie.. późno poszedł spać bo jak poszłam o 18 na fitness to mój H zaraz po kompieli go uśpił ;/ (nie czekając na mnie aż wrócę i dam młodemu jeść) twierdząc że sam zasną.. Tymon obudził się koło 20 i buszował z nami do jakiejś 22, obudził się o 2 obalił jednego cyca, drugiego cyca, zasnął koło 3 na moim brzuchu. Później pobudka o 5 i 7 no i już spać nie chciał..

ciekawe co dziś pediatra powie może zacznę już rozszerzać dietę.

Mój Tymon taki zadowolony z tych puzzlopianek - pełza, przesuwa się na plecach normalnie jak wskazówka w zegarku - a ile pisku przy tym :D daje mu pare dni i sie z plecków na brzuszek będzie przekręcał jak tak dalej pójdzie :)

Suseł super że u Jagody wszystko w porządku :)

Ja jeszcze rampersów nie zakładałam, bo co z tego, że ciepło, jak piździ nieziemsko :-:)-:)-(

Za to pajace i body mamy na 74 i serio, momentami mam wrażenie, że są przykrótkie :szok:

Lilson obaliła pół słoiczka marchewki!
I nawet się aż tak bardzo nie pobrudziła :-D

U nas dzisiaj wiatr, ale taki przyjemny.
Jak będziemy po starszaki szły to spacerkiem :-)

A oto dawno nie Wstawiają Lila :-D

Załączniki

• 1432027765443.jpg
    1432027765443.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 56
HURRAAA!!!

Mam fotelik do karmienia taki, jak wrzucałyście, regulowany góra-dół i do pozycji leżącej :-D
Miałam kupić używkę, ale okazało się, że sąsiadka ma stelaż (pokrycie potargał jej syn) i dała mi go, ale się cieszę, 100zł zaoszczędzone, a przecież na ile ten fotelik, kilka miesięcy, bo później już nie potrzebny odchylany, a zwykły to ja mam :-D

Więc teraz mogę spokojnie kupić spacerówkę :-D

reklama
Do góry