reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini ja już schizuje.... dla spokoju pójdziemy w ten piątek do rehabilitanta i zobaczymy co powie, będę spokojniejsza. To nie jest tak, że główki nie unosi, unosi. Ba! Nawet i 10 minut ja trzyma, kołyskę ładnie robi, nóżkami kopie, odpycha się, jak jedną zabawkę widzi to nawet i mostek zrobi :-D ale ta główka, unoszenie się na przedramionach i obracanie się mnie martwi aż mam ostatnio wyrzuty sumienia, że może za mało czasu mu poświęcam, ale ćwiczymy i od rana i przed każdym (prawie każdym) jedzonkiem i po południu po spacerze jak ma ochotę :-( Mały póżno wogóle zaczął na brzuchu mi tak w miare leżeć , tak sobie tłumacze, że to może przez ten mega długo trzymający się kikut i że może mu wadził :confused:

reklama
Mommy, ĆWICZYCIE??? My nie ćwiczymy, kładę Młodego na brzuch czasem kilka razy dziennie, czasem wcale, absolutnie nie ćwiczymy,nie trzymam podręcznika przed oczami i nie uczę Młodego niczego na siłę...

Nie bylo mnie tu tyyyyle czasu ze nie probuje nawet nadrobic.

Te co maja fb wiedza jak wygladaja moje nocki.
R bidzi sie co 40mim i tylko cyc daje rade i ratuje przed darciem sie. Dlatego 8 to srodek nocy dla mnie bo jestem mega niewyspana a o 21 juz szykuje sie do wyrka. Jakas masakra biorac pod uwage ze ja spiochl do tego many zalegle szczepienie bo r cos pokasluje.
Czekam z niecierpliwoscia na przesypiane nocki

Hej hej ;-) znowu zamulilam z pisaniem ale to wszystko przez majówkę :-D

U nas wsio gra, będę robiła pokój dziewczyn tzn malowanie :-) już się doczekać nie mogę efektu końcowego :-)

Mommy spokojnie ;-) wszystko w swoim czasie, ale dla świętego spokoju zawsze warto spytać specjalisty ;-)

BADA pokaż no Gniewka :-) ile ma już ząbków? :-D

Tatiana gratki 4 miesięcy :-)

U nas Ali już miesiąc temu się przewracala na brzuszek a teraz coś nie chce :p

INDI Nina od małego lubiła sobie pospac i tak jej zostało, Alicja póki co też nie jest rannym ptaszkiem i liczę na to że tak zostanie :-D

Moje laski <3 :-)

Załączniki

• 1430978908047.jpg
    1430978908047.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 63
Moja cócia jeszcze się nie przewraca, ale jakoś mnie to nie martwi, rozwija się dobrze, więc wszystko w swoim czasie. Za to wczoraj przebił się pierwszy ząbek i mam już gryzonia :-D Agulqa a co twój maluch takie częste pobudki robi ?
Super fotki dziewczyny :tak:

AGULQA - tak to jest każdy dzieciaczek preferuje coś innego :-D słodki Robson :tak:

UNITA - o proszę to gratuluje :-) który pierwszy wyszedł ?

Femme ,agulqa ​śliczne wasze pociechy :happy:
Unita gratki ząbka :happy:

Nie wiem czy wiecie.ale dziś mija rok od założenia wątku Styczeń 2015 !!!!!!! Gratuluje wszystkim i każdej z osobna tego czasu ciązy i wyczekanego wspólnie macierzyństwa :-)

całusy od Gniewka dla BB ciotek

Załączniki

• 100_2122.jpg
    100_2122.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 68
  • 100_2135.jpg
    100_2135.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 64
A ja nie widzę zdjeć :(((((

Juz widzę :p

Bada, z jakiej firmy masz puzzle na podłodze?

Ostatnia edycja:
reklama
U nasnocki dobrze ale za to w dzień ma drzemki po 20minut,budzi sie niby wyspana ale po 1,5 h znowu zmeczina i marudna...męczące to bardzo.

Do góry