reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini ja już schizuje.... dla spokoju pójdziemy w ten piątek do rehabilitanta i zobaczymy co powie, będę spokojniejsza. To nie jest tak, że główki nie unosi, unosi. Ba! Nawet i 10 minut ja trzyma, kołyskę ładnie robi, nóżkami kopie, odpycha się, jak jedną zabawkę widzi to nawet i mostek zrobi :-D ale ta główka, unoszenie się na przedramionach i obracanie się mnie martwi aż mam ostatnio wyrzuty sumienia, że może za mało czasu mu poświęcam, ale ćwiczymy i od rana i przed każdym (prawie każdym) jedzonkiem i po południu po spacerze jak ma ochotę :-( Mały póżno wogóle zaczął na brzuchu mi tak w miare leżeć , tak sobie tłumacze, że to może przez ten mega długo trzymający się kikut i że może mu wadził :confused:

reklama
Mommy, ĆWICZYCIE??? My nie ćwiczymy, kładę Młodego na brzuch czasem kilka razy dziennie, czasem wcale, absolutnie nie ćwiczymy,nie trzymam podręcznika przed oczami i nie uczę Młodego niczego na siłę...

Nie bylo mnie tu tyyyyle czasu ze nie probuje nawet nadrobic.

Te co maja fb wiedza jak wygladaja moje nocki.
R bidzi sie co 40mim i tylko cyc daje rade i ratuje przed darciem sie. Dlatego 8 to srodek nocy dla mnie bo jestem mega niewyspana a o 21 juz szykuje sie do wyrka. Jakas masakra biorac pod uwage ze ja spiochl do tego many zalegle szczepienie bo r cos pokasluje.
Czekam z niecierpliwoscia na przesypiane nocki

Hej hej ;-) znowu zamulilam z pisaniem ale to wszystko przez majówkę :-D

U nas wsio gra, będę robiła pokój dziewczyn tzn malowanie :-) już się doczekać nie mogę efektu końcowego :-)

Mommy spokojnie ;-) wszystko w swoim czasie, ale dla świętego spokoju zawsze warto spytać specjalisty ;-)

BADA pokaż no Gniewka :-) ile ma już ząbków? :-D

Tatiana gratki 4 miesięcy :-)

U nas Ali już miesiąc temu się przewracala na brzuszek a teraz coś nie chce :p

INDI Nina od małego lubiła sobie pospac i tak jej zostało, Alicja póki co też nie jest rannym ptaszkiem i liczę na to że tak zostanie :-D

Moje laski <3 :-)

Załączniki

• 1430978908047.jpg
    1430978908047.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 68
Moja cócia jeszcze się nie przewraca, ale jakoś mnie to nie martwi, rozwija się dobrze, więc wszystko w swoim czasie. Za to wczoraj przebił się pierwszy ząbek i mam już gryzonia :-D Agulqa a co twój maluch takie częste pobudki robi ?
Super fotki dziewczyny :tak:

AGULQA - tak to jest każdy dzieciaczek preferuje coś innego :-D słodki Robson :tak:

UNITA - o proszę to gratuluje :-) który pierwszy wyszedł ?

Femme ,agulqa ​śliczne wasze pociechy :happy:
Unita gratki ząbka :happy:

Nie wiem czy wiecie.ale dziś mija rok od założenia wątku Styczeń 2015 !!!!!!! Gratuluje wszystkim i każdej z osobna tego czasu ciązy i wyczekanego wspólnie macierzyństwa :-)

całusy od Gniewka dla BB ciotek

Załączniki

• 100_2122.jpg
    100_2122.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 70
  • 100_2135.jpg
    100_2135.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 69
A ja nie widzę zdjeć :(((((

Juz widzę :p

Bada, z jakiej firmy masz puzzle na podłodze?

Ostatnia edycja:
reklama
U nasnocki dobrze ale za to w dzień ma drzemki po 20minut,budzi sie niby wyspana ale po 1,5 h znowu zmeczina i marudna...męczące to bardzo.

Do góry