reklama
izuchna
Zaangażowana w BB
Megami dziękuję za.odpowiedź ale konkretnie to źle się wyraziłam bo chodziło mi o to czy ktoś karmiąc tylko piersią i to tak często dostał @
.. I czy ktoś mógłby mnie w końcu oświecić o co kaman z.tym facebookiem
Nulini olała mój wpis a innej dziewczynie odpowiedziała ale i tak nie bardzo wiem co mam zrobić żeby się zapisać do waszej grupy :-) a jeżeli chodzi o to że mnie tam nie.chcecie.to jakoś przeżyję hehe
.. I czy ktoś mógłby mnie w końcu oświecić o co kaman z.tym facebookiem
Nulini olała mój wpis a innej dziewczynie odpowiedziała ale i tak nie bardzo wiem co mam zrobić żeby się zapisać do waszej grupy :-) a jeżeli chodzi o to że mnie tam nie.chcecie.to jakoś przeżyję hehe
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Izuchna mi okresy szybko wracają mimo karmienia na żądanie bez dużych przerw. Poprzednio po 3 miesiącach. Teraz po 8 tygodniach miałam jakieś lekkie krwawienie przez prawie tydzień, po tygodniu znów kilka dni... Nie wiem czy to już powrót płodności, czy jeszcze zmiany popołogowe. Zobaczymy za kilka tygodni ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
izuchna, ja karmię ciągle piersią, Młody nie wytrzyma dłużej, niż 3 godziny bez żarcia, a już mi się okres chyba zaczyna, bo krew się pojawia, chociaż potopu nie ma...
Żelka
Fanka BB :)
ja tez miałam plamienie po 6 tyg a karmiłam tylko piersią wtedy.
Megami pleśniawek nie ma, morfologia jak po infekcji przyzwoita, żelazo w normie, alergii na mleko brak. Dzis w poradni laktacyjnej doszłyśmy do wniosku, że chyba za często w chorobie ją chciałam przystawiać i się dziewcze zraziło.
Karmię ją swoim odciaganym po palcu, a jak złapie pierś to snsem dokarmiam ( dren taki jak do karmienia wczesniaków + strzykawka wiesz o co chodzi?)
Megami pleśniawek nie ma, morfologia jak po infekcji przyzwoita, żelazo w normie, alergii na mleko brak. Dzis w poradni laktacyjnej doszłyśmy do wniosku, że chyba za często w chorobie ją chciałam przystawiać i się dziewcze zraziło.
Karmię ją swoim odciaganym po palcu, a jak złapie pierś to snsem dokarmiam ( dren taki jak do karmienia wczesniaków + strzykawka wiesz o co chodzi?)
reklama